Sovrum / Gavlar & Sängramar

Gavlar & Sängramar

Gavlar & Sängramar

Piffa upp sängen med en sänggavel och skapa ett sovrum med hotellkänsla. På living.se har vi ett bra utbud av sänggavlar som kommer att ta ditt sovrum till nästa nivå. Våra sänggavlar är perfekta för att ge ditt sovrum den eleganta touch som du söker. Vi har både släta och djuphäftade sänggavlar i flera olika bredder. Sänggaveln skyddar din vägg, men gör det även bekvämt när du vill sitta upp och läsa en bra bok eller se på tv.

Vårt sortiment av sänggavlar är noggrant utvalda för att passa alla stilar och preferenser. Oavsett om du söker en modern och minimalistisk stil eller en mer klassisk och traditionell look, har vi sänggavlar som passar just dig.


Sortering:
Artiklar per sida:
7 artiklar
Rowico Home Sänggavel Riggins
Rowico Home 6 995 kr
Stilren sänggavel i massiv ek
Oscarssons Möbel Sänggavel Zece
-10%
SALE
Oscarssons Möbel från 5 557 kr
Stilren sänggavel tillverkad av ribbor i ask
Oscarssons Möbel Sänggavel Zana
-10%
SALE
Oscarssons Möbel från 5 557 kr
Sänggavel i ask, med mjukt rundad framsida
Rowico Home Sänggavel Redmond
Rowico Home 7 995 kr
Elegant sänggavel med integrerade sängbord
Oscarssons Möbel Sänggavel Altea
-10%
SALE
Oscarssons Möbel från 5 323 kr
Vacker sänggavel i spårad massiv ask
Torkelson Sänggavel Trace
-15%
SALE
Torkelson 6 617 kr
Sänggavel med praktisk inbyggd hylla
Rowico Home Sänggavel Whitmore
Rowico Home 9 995 kr
Naturlig sänggavel med två fina sängbord
7 artiklar

En sänggavel är en utmärkt investering för att skapa en ombonad och varm känsla i ditt sovrum. Det är inte bara en estetisk förbättring, utan också en praktisk lösning. Med en sänggavel kan du använda den som ryggstöd när du läser eller tittar på TV i sängen. Dessutom fungerar som en skyddande barriär mellan sängen och väggen för att undvika skador eller smuts på vägg och tapet.

Oavsett vilken stil eller material du väljer så kan sänggavlar ge en fin touch till ditt sovrum och bidra till en bekväm och stilren atmosfär i rummet. Det finns många olika alternativ att välja mellan, såsom en polstrad sänggavel eller en trägavel, vilket ger dig möjlighet att hitta den perfekta matchen för din inredning.

Våra sänggavlar är tillgängliga i olika storlekar och färger, vilket gör att du enkelt kan hitta en sänggavel som passar perfekt till din säng och din inredning. Oavsett om du söker en sänggavel för att förbättra ditt sovrum, har vi allt du behöver på Living.se. Vi är övertygade om att du kommer att hitta den perfekta sänggaveln för att skapa den ultimata drömska sovrumsmiljön. På Living.se hittar du allt du behöver för att förvandla ditt sovrum till en plats av avkoppling och lyx.

Sammanfattningsvis, genom att köpa en sänggavel så kan du skapa en mysig och funktionell plats att koppla av och sova i. Det är en enkel förändring som kan göra stor skillnad i ditt sovrum.


Nytt från Living Home
Rowico Home

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr