Stäng
Utvald belysning upp till 20%

Vi bygger om

Nu bygger vi om vår butik på Bergsgatan 25 i Malmö, men först måste vi krympa lagret lite. Inför ombyggnationen rear vi ut utställningsmöbler och möbler med skönhetsfel. Gäller endast i butik. Väl värt att svänga in och kika om du kanske hittar något fint till ditt hem.

Vi rensar för att ge plats åt mer lageryta och för att skapa bättre förutsättningar för våra kunder. Vi har upp till 70% rabatt på utvalda varor bla soffor, stolar, mattor mm. Passa på och fynda möbler och inredning till fantastiska priser. 

Gäller på ord. priser och går inte att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter. Ombyggnadsrean gäller endast i butik och det är hämtpriser på nedsatta varor. Vi hjälper gärna till med leverans till självkostnadspris om det behövs. Inget öppet köp på nedsatta varor i ombyggnadsrean. Utbudet kan variera, dvs det du ser på bild kanske inte finns kvar.

Öppettider i butiken:

  • Måndag – fredag kl. 11-18
  • Lördag kl. 11-15 
  • Söndag Stängt

Välkomen in och fynda hos oss på Bergsgatan 25 i Malmö!

* Gäller endast i butik och på ordinarie priser och går ej att kombinera med andra erbjudande eller rabatter. Inget öppet köp. Hämtpriser på nedsatta varor.

Tenderflame 10%
Kampanj Möbler & Inredning

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vi köp över 795kr