Stäng
Fri frakt vid köp över 995 kr
Varumärken / House Doctor

House Doctor

House Doctor

I House Doctor sortiment hittar du de perfekta möblerna och tillbehören till ditt hem. House Doctor kombinerar skandinavisk design med en mysig bohemisk atmosfär. Du hittar material, nyanser och ytor som kombinerar din inredning med en estetisk look och en atmosfär av harmoni. Alla House Doctor produkter är designade internt och oser av personlighet. Stilen är provocerande, personlig och informell.

Vi tror att tiden är rätt för att blanda element snarare än att försöka matcha dem.


Sortering:
Artiklar per sida:
0 artiklar

Ditt urval matchade inte några artiklar!

0 artiklar

Danska designföretaget House Doctor skapar möbler och inredning med en kombination av skandinavisk design och en mysig bohemisk atmosfär. Alla deras produkter designas internt och i deras sortiment hittar du allt från stolar, skåp och soffor till mindre produkter som brickor, krukor, tavlor och ljuslyktor med mera. House Doctor blandar gärna material och deras stil kännetecknas av harmoni, personlighet och är estetiskt tilltalande.

House Doctor och Society of Lifestyle

House Doctor grundades 2001 och sedan 2019 ingår de som ett av flera egna varumärken under det familjeägda företaget Society of Lifestyle.

Society of Lifestyle arbetar aktivt med att bidra till positiva förändringar i världen och stöder olika sociala och hållbara initiativ. Bland annat stöder de den danska ideella organisationen ”Grow for it” som bekämpar klimatförändringar med konkreta åtgärder som att plantera träd.

Handla inredning från House Doctor online

Hos oss på Living Furniture hittar du stora delar av House Doctors sortiment. Beställ idag och få det skickat direkt från House Doctor hem till dig eller närmaste utlämningsställe. Vi erbjuder fri frakt vid köp över 995kr.


Inred sommarfint ute
House Nordic 15%

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 995kr