Sovrum

Säng & Sovrum

Sovrum

Allt för sovrummet hittar du här hos oss på Living Furniture. Vi har allt du behöver för att skapa en vacker och bekväm miljö som du kommer att älska att tillbringa tid i. Från sänggavlar till sängkläder och nattduksbord, har vi ett brett utbud av möbler och tillbehör som passar alla stilar och smaker. Oavsett om du föredrar moderna, eleganta möbler eller mer klassisk design, har vi något som passar just dig. Välj mellan matchande sänggavlar, sängbord, bäddmadrasser, täcken och kuddar samt sängöverkast i flera sköna kulörer.


Sortering:
Artiklar per sida:
7 artiklar
Rowico Home Sängbord Camrose
-15%
SALE
Rowico Home 1 441 kr
Elegant sängbord för placering på vägg
Rowico Home Sänggavel Riggins
-15%
SALE
Rowico Home 5 946 kr
Stilren sänggavel i massiv ek
Rowico Home Sänggavel Redmond
-15%
SALE
Rowico Home 6 796 kr
Elegant sänggavel med integrerade sängbord
Rowico Home Sängbord Hillmond
-15%
SALE
Rowico Home 1 441 kr
Sängbord eller väggskåp, du bestämmer
Rowico Home Sängbord Whitmore
-15%
SALE
Rowico Home 1 696 kr
Elegant väggmonterat sängbord
Rowico Home Sänggavel Whitmore
-15%
SALE
Rowico Home 8 496 kr
Naturlig sänggavel med två fina sängbord
Rowico Home Hylla Methro
-15%
SALE
Rowico Home 591 kr
Vackra Methro ger en välkomnande entré
7 artiklar

Vi erbjuder ett brett utbud av sängkläder i olika färger, mönster och material, så att du kan hitta det perfekta setet för din stil och smak. Våra sängkläder är inte bara vackra att titta på, de är också mjuka och bekväma att sova i. För att komplettera ditt drömska sovrum, erbjuder vi också ett brett utbud av tillbehör, inklusive nattduksbord, lampor och mattor. Våra tillbehör är utvalda för att ge dig den perfekta balansen mellan funktion och stil. Oavsett om du planerar att renovera hela ditt sovrum eller bara vill byta ut några av dina möbler eller tillbehör, har vi allt du behöver för att skapa din drömska sovrumsmiljö. Vill du färändra ditt sovrum på en större skala har vi även flera olika sänggavlar.

Upptäck vårt fantastiska utbud av möbler och tillbehör för ditt sovrum. Vi är säkra på att du kommer att hitta allt du behöver för att skapa en plats där du kan koppla av och njuta av en god natts sömn.

Köp säng, sängbord, täcke och kudde m.m. Online

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500kr. Har du frågor om våra sovrumsmöbler tveka inte att kontakta vår kundtjänst via kundtjanst@living.se.


Nytt från Living Home
Rowico Home

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr