Hallmöbler

Hallmöbler

Hallmöbeln fyller den viktiga funktionen att hålla reda på dina kläder & skor och är nästa oumbärlig i det lilla såväl som i det stora hemmet. Hatt & Skoförvaring, eller Hallmöbler som det även kallas, kan vi på Living Furniture presentera ett stort och brett sortiment av från ledande leverantörer som Oscarssons Möbler, Rowico och Torkelsson. I kategorin finns hatthyllor, galgar, skohyllor, herrbetjänter, klädhängare m.m. i snygga skandinaviska träslag eller i svart och vitlack. Hallmöbeln fyller den viktiga funktionen att hålla reda på dina kläder & skor och är nästa oumbärlig i det lilla såväl som i det stora hemmet.

Hallmöbler

16 artiklar
Artiklar per sida:
  • Mix of Nature
We Do Wood Dot Scoreboard Mix 12-Pack
-20%
BIG SALE
We Do Wood 215 kr
Dekoration till klädhängare Scoreboard
We Do Wood Klädhängare Copenhanger
-20%
BIG SALE
We Do Wood från 2 316 kr
Svävande klädhängare som fästes i taket
We Do Wood Dot Scoreboard 6-Pack
-20%
BIG SALE
We Do Wood 108 kr
Ge din Scoreboard en unik och personlig stil
We Do Wood Skohylla
-20%
BIG SALE
We Do Wood från 1 476 kr
Minimalistisk skohylla som både är användarvänlig och snygg
We Do Wood Skohylla Brass
-20%
BIG SALE
We Do Wood från 1 476 kr
Kompakt och minimalistisk skohylla med mässings detaljer
We Do Wood Klädhängare Frame
-20%
BIG SALE
We Do Wood från 3 636 kr
Modern och funktionell klädhängare i trä från ansvarsfullt skogbruk
We Do Wood Klädhängare Scoreboard Small
-20%
BIG SALE
We Do Wood 1 244 kr
Funktionell design där du själv bestämmer var krokarna ska vara
We Do Wood Klädhängare Scoreboard Kvadrat
-20%
BIG SALE
We Do Wood 3 852 kr
Unik klädhängre som du designar själv efter behov
We Do Wood Rails Klädhängare Frame 3-Pack
-20%
BIG SALE
We Do Wood 756 kr
Extra skenor till klädhängare Frame
We Do Wood Krok Solid
-20%
BIG SALE
We Do Wood från 1 079 kr
Krokar i olika storlekar att användas individuellt eller kombinera
We Do Wood Klädstativ Frame
-20%
BIG SALE
We Do Wood 3 036 kr
Funktionellt klädstativ i trä från hållbart skogbruk
We Do Wood Bänk Correlation
-20%
BIG SALE
We Do Wood från 6 180 kr
Bänk i två storlekar med förvaringsmöjligheter
We Do Wood Link Correlation
-20%
BIG SALE
We Do Wood 599 kr
Connector för att koppla ihop två Correlation bänkar
We Do Wood Klädhängare Laid Back
-20%
BIG SALE
We Do Wood 4 116 kr
Klädhängare med inbyggd mätsticka för att mäta dina barn
We Do Wood Klädhängare Scoreboard Large
-20%
BIG SALE
We Do Wood från 1 908 kr
Annorlunda klädhängare som du anpassar efter dina behov
We Do Wood Pegs 12-Pack
-20%
BIG SALE
We Do Wood 212 kr
Extra krokar till klädhängare Scoreboard
16 artiklar

Vad är viktigt att ha i hallen?

Hallen är det första som möter dig när du kommer hem och en välkommande hall, som både är praktisk och genomtänkt gör vardagen lättare. Det bör finnas någonstans att hänga av sig jackan, plats att ställa skorna och vantar och mössor under vinterhalvåret vill man ha nära, men inte synliga. Även någonstans att sitta för att ta av och på skorna är ett plus. Se våra hallbänkar här. En spegel och mindre byrå eller hylla där man kan lägga posten, nycklar, mobiltelefonen mm är ytterligare saker som kan vara bra att ha i en entré.

En spegel i hallen kan ha två funktioner. Det vara skönt att ta en sista titt i spegeln, så att allt sitter rätt innan man går ut, eller rätta till håret efter en blåsig dag innan man går in. Utöver att man vill se hur man ser ut kan en spegel hjälpa till att få hallen att upplevas större än vad den är. Har du en liten hall är en stor spegel ett bra tips för att skapa illusionen av rymd. Våra speglar hittar du här.

Planering av din hall

Storleken på din hall är avgörande för hur mycket du har plats till. I en större hall kan man få plats med både klädhängare och krokar, skoställ, byrå och spegel, medan i en mindre entré kan det vara bra att satsa på en kombination som tex en hatthylla med krokar eller galgar för jackor eller ett skoställ som även är en liten bänk för att lätt kunna ta av och på skor. Är det dåligt med väggyta så kan en fristående klädhängare vara ett alternativ eller mindre krokar. Du hittar ett stort sortiment av olika krokar här.

Fundera på hur flödet kommer att vara i din hall, hur du kommer att röra dig och utgå från det när du planerar in dina hallmöbler. Storlekarna på de olika hallmöblerna hittat du inne under varje enskild produkt. Ta hjälp av måttbandet eller tumstocken för att mäta om hallmöblerna får plats i din hall. Det kan dock var svårt att få en uppfattning om hur det kommer att se ut, om det känns rätt, när man är i gång med måttbandet. Då kan det vara en bra idé att märka upp på väggen var de olika hallmöbler ska sitta eller stå. Detta gör du lättast med målartejp. Målartejp är oftast är gul eller blå, så den syns bra och den lämnar inga märken efter sig. Besök gärna vår inspirationssida; Fixa stilen - Hallen för inspiration om hur du kan inreda din hall. Kan du inte välja mellan skohylla eller skoskåp kan du läsa om dess olika fördelar under vår Tips och Guide sida: Skohylla eller Skoskåp.

Hallmöbler och design

Hallmöbler finns ofta i serier, vilket innebär att tex en klädhängare och ett skoställ har liknande design för att passa ihop och skapa harmoni. Att hålla sig till en färg/ett material på hallmöblerna är ett bra tips för ett enhetligt intryck.

Det vanligast är hallmöbler i trä, det är både klassiskt och elegant. Hallmöbler i trä har vi ek, vitlack eller svartlack. Du hittar även vackra kombinationer med trä och metall samt rena metallmöbler.

Med rätt hallmöbler skapar du en funktionell och välorganiserad hall, där det är lätt att hitta det du behöver. Om varje sak har sin plats blir det också mycket lättare att rent och snyggt i hallen. Vi erbjuder dig ett stort urval av olika hallmöbler, allt från hatthyllor, klädhängare och nyckelskåp till skoställ och paraplyhållare.


Mattor 20%
Lagerrensning

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr