Inredning / Badrum / Badrumsspeglar

Badrumsspeglar

Badrumsspeglar

En badrumsspegel är en viktig detalj för att skapa en funktionell och stilren atmosfär i ditt badrum. Våra badrumsspeglar är tillverkade av högsta kvalitet, med ett brett utbud av storlekar och designalternativ. Oavsett om du letar efter en stor spegel för att skapa en illusion av större utrymme eller en mindre spegel som passar perfekt över handfatet, har vi något som passar just dig. Men tänk på att spegeln bör placeras i zon 3. Utforska vårt sortiment av badrumsspeglar idag och låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta spegeln för ditt badrum. Våra badrumsspeglar är en investering som ger en elegant touch till ditt badrum samtidigt som de är praktiska och funktionella. Så ta din badrumsupplevelse till nästa nivå med en av våra högkvalitativa badrumsspeglar.


Filtrera Visa
Sortering:
2 artiklar
Artiklar per sida:
  • Klar
Nordlux Badrumsspegel Dovina Rund
Nordlux 1 899 kr
Rund badrumsspegel med belysning
  • Klar
Nordlux Badrumsspegel Dovina
Nordlux 2 199 kr
Läcker belysning och spegel för badrummet
2 artiklar

Att tänka på vid val av badrumsspegel

När du väljer en spegel för ditt badrum är det viktigt att tänka på några faktorer:

  • Storlek: Välj en spegel som passar din badrumsvägg och där du kan se minst hela ansiktet och övre delen av kroppen.
  • Belysta eller obelysta speglar: Om ditt badrum har bra naturligt ljus kan du välja en obelyst spegel. Men om du behöver extra belysning för att sminka dig eller raka dig, kan en belyst spegel vara ett bra val eller en badrumlampa i närheten av spegeln.
  • Kvalitet: Satsa på en spegel av hög kvalitet som är tålig och som håller länge.
  • Placering: Tänk på var du vill placera spegeln i badrummet, så att den passar med ditt badrums layout och stil. Tänk även på att badrumsspegel ska placera i våtrumszon 3. En tumregel att ta i beaktning vid upphängningen av spegeln på väggen är att centrumpunkten på spegeln ska hänga i ögonhöjd på den kortaste vuxna personen i hushållet. Vid stora längdskillnader kontrollera att den längsta vuxna kan se hela sitt ansikte i spegeln innan spegeln hängs upp.

Genom att tänka på dessa faktorer kan du hitta en spegel som passar perfekt till ditt badrum och dina behov.


Fatboy Edison the Mini
House Nordic 20%

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr