Skohylla eller skoskåp?

Skohyllan och skoskåpet är en smart förvaring av skor och ett enkelt sätt att hålla ordning och reda bland dina skor. Hallen är det första man ser när man stiger in i ett hus eller lägenhet och ger dig och dina gäster det första intrycket av ditt hem. En varm och ombonad entré där ordning och reda står högt i kurs är praktisk förvaring av skor ett måste. Vi ger dig tips om olika sätt att förvara skor på och visar upp olika skohyllor och skoskåp.

Ett het tips är att utgå från den yta du har till förfogande och välja det bästa alternativet av skoförvaring för ytan.

Den traditionella skohyllan

Den absolut vanligaste skohyllan är den traditionella skohyllan. En enkel skohylla med ett, två eller tre hyllplan för skor. Tre hyllplan för skor är något ovanligare men praktisk för den stora familjen då det rymmer många skor.

Designer skohyllan

En modern och nytänkande variation på den traditionella skohyllan är designer skohyllan. Här är funktionen minst lika viktig som designen. En annorlunda take på en skohylla är tex Roon & Rahn skohylla Moodstand. Den bygger på höjden, är anpassningsbar efter dina skor och lutas mot en vägg.

Den praktiska väggmonterade skohyllan

En väggmonterad skohyllan gör städningen lätt. Du får upp skohyllan en bit på väggen och det blir enkelt att komma åt undertill med damsugaren. På Living har vi väggmonterade skohyllor med ett eller två plan för skor. Våra väggmonterad skohyllor finns i storlekar från 50 cm upp till 115 cm i bredd samt i flera olika utförande.

Den funktionella skohyllan - hallbänken

En skohylla som både är praktiskt och funktionell är hallbänken med skohylla. Här finns plats för förvaring av skor och en plats att sitta för att ta av och på skor. Ett bra val när hallen är av den mindre storleken. Hallbänken ger dig funktion och skoförvaring i ett. Vi erbjuder ett stort sortiment av hallbänkar, med och utan skohylla. Våra hallbänkar med skohylla finns med ett eller två hyllplan för skor.

Det praktiska golvstående skoskåpet

Ett golvstående skoskåp har plats för många skor och är smart val för den stora familjen eller skofantasten. Det rymmer oftast fler skor än den traditionella skohyllan samt är förvaringen av skorna dold och du slipper stöket med alla skor på golvet. För dig som har en stor hall kan vi tipsa om att både ha en traditionell skohylla, för de skorna som används dagligen och ett skoskåp för tex träningsskorna, finskorna, sommarsandalerna eller vinterskorna. En smart förvaring av de skor som inte är i säsong just nu. På så sätt kan du enkelt skifta skor för varje säsong. Den stora fördelen med ett skoskåp är att du slipper röran med olika skor på golvet.

Vi erbjuder även större skoskåp där det finns plats för förvaring av handskar, halsdukar, huvudbonader, mössor och vantar med mera. Spana gärna in Tenzo skoskåp Svea där det finns 3 lådor för skor och en skåpsdel med 3 hyllplan för övrig hallförvaring.

Det smarta väggmonterade skoskåpet

Ett smart och snyggt sätt att förvara skor är det väggmonterad skoskåpet. Det rymmer inte lika många skor som ett golvstående skoskåp men här ligger fördelen istället i antal. Placera ett eller flera skoskåp på rad och/eller ovanpå varandra. Ett smart val då du själv kan bestämma design och anpassa antalet skoskåp efter antalet skor. Ytterligare en fördel är att det är enkelt och lätt att damsuga under skoskåpet då det sitter en bit upp på väggen.

Skoskåpet ger dig även en mindre avställningsyta ovanpå för tex nycklar och mobiltelefon.

Köp skohylla och skoskåp Online

På Living Furniture erbjuder vi skohyllor och skoskåp i olika storlekar, flera olika färger och ytbehandlingar. Här finns skohyllor och skoskåp för både den lilla och stora entrén. Letar du andra möbler till hallen, spana gärna in alla våra hallmöbler. Har du inte bestämt dig hur du vil inreda din hall kan vi ge dig massor av idéer på vår inspirationssida: Fixa stilen - Hallen, där vi skapat fyra olika inredningsstilar för hallen samt en massa tips på vad du ska tänka på när du inreder din hall.

Tillbaka till Hallguiden...

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr