Köket / Bordstabletter

Bordstabletter

Bordstabletter är ett fint sätt att duka som även skyddar ditt matbord. Ge matplatsen ett lyft med bordstabletter i textil, jute eller silikon. Våra bordstabletter finns i flera olika färger, storlekar och sköna mönster. En bordstablett i textil ger ett mjuk intryck och är ett snabbt och enkelt sätt att anpassa dukningen efter säsong. 

Bordstabletter

4 artiklar
Artiklar per sida:
House Nordic Bordstablett Bombay Set Om 4
House Nordic 279 kr
Oval bordstablett i flätat jute
House Nordic Bordstablett Bombay Rund Set Om 4
House Nordic 229 kr
Snygg och praktisk bordstablett i flätat jute
Lord Nelson Victory Bordstabletter 2-Pack
-10%
BIG SALE
Unik bordstabletter i denimtyg
Queen Anne Tablett Linn
-11%
BIG SALE
Queen Anne 17 kr
Bordstablett i 100% lin
4 artiklar

Bordstabletter i textil

Ett snygg alternativ till duk som piffar upp din dukning. Bordstabletter i bomull ger ett mjukt och behagligt intryck. Det är även väldigt enkelt att förändra dukningen efter årets säsonger. Juliga färger och mönster till jul, murriga och mysiga färger till höst och till en vår och sommardukning är ljusa färger i blått, gult och grönt en hit. Våra textil bordstabletter säljs i 2-pack och flertalet är producereade av Oeko-Tex certifiereade mönstertryckare.

Bordstabletter i jute och naturmaterial

Naturmaterial som jute ger en skön och naturinspirerad känsla. Bordstabletterna är flätade och unika då jute är ett naturmaterial. Det innebär att varje bordstablett kan skiljas sig något i färg och och form. Bordstabletter i jute torkas av med fuktig trasa.


Mattor 20%
Lagerrensning

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr