Sovrum / Gavlar & Sängramar

Gavlar & Sängramar

Gavlar & Sängramar

Piffa upp sängen med en sänggavel och skapa ett sovrum med hotellkänsla. På living.se har vi ett bra utbud av sänggavlar som kommer att ta ditt sovrum till nästa nivå. Våra sänggavlar är perfekta för att ge ditt sovrum den eleganta touch som du söker. Vi har både släta och djuphäftade sänggavlar i flera olika bredder. Sänggaveln skyddar din vägg, men gör det även bekvämt när du vill sitta upp och läsa en bra bok eller se på tv.

Vårt sortiment av sänggavlar är noggrant utvalda för att passa alla stilar och preferenser. Oavsett om du söker en modern och minimalistisk stil eller en mer klassisk och traditionell look, har vi sänggavlar som passar just dig.


Sortering:
Artiklar per sida:
10 artiklar
Rowico Home Sänggavel Riggins
-15%
KAMPANJ
Rowico Home 5 945 kr
Stilren sängavel i massiv ek
Rowico Home Sänggavel Redmond
-15%
KAMPANJ
Rowico Home 6 795 kr
Elegant sängavel med integrerade sängbord
Airbreeze Huvudgavel Knappad
Airbreeze från 4 435 kr
Ge ditt sovrum en personlig stil med en gavel i skönt material.
Airbreeze Huvudgavel Lines
Airbreeze från 4 435 kr
Sätt stilen med skön sänggavel i naturnära kulörer.
Cozy Living Sänggavel Monroe
Cozy Living 5 295 kr
Böljande sänggavel i sammet
Cozy Living Sänggavel Maria Velvet
Cozy Living 5 295 kr

Stoppad sänggavel med lyster

Cozy Living Sänggavel Bolette
Cozy Living 5 295 kr

Dekorativ sängavel med pikeringar

Cozy Living Sänggavel Effie
Cozy Living 5 295 kr
Ränderna går aldrig ur tiden
Torkelson Sänggavel Trace
-15%
KAMPANJ
Torkelson 6 056 kr
Sänggavel med praktisk inbyggd hylla
Jakobsdals Sänggavel Royal Boucle
Jakobsdals 12 995 kr
Lyxig sänggavel i boucle
10 artiklar

En sänggavel är en utmärkt investering för att skapa en ombonad och varm känsla i ditt sovrum. Det är inte bara en estetisk förbättring, utan också en praktisk lösning. Med en sänggavel kan du använda den som ryggstöd när du läser eller tittar på TV i sängen. Dessutom fungerar som en skyddande barriär mellan sängen och väggen för att undvika skador eller smuts på vägg och tapet.

Oavsett vilken stil eller material du väljer så kan sänggavlar ge en fin touch till ditt sovrum och bidra till en bekväm och stilren atmosfär i rummet. Det finns många olika alternativ att välja mellan, såsom en polstrad sänggavel eller en trägavel, vilket ger dig möjlighet att hitta den perfekta matchen för din inredning.

Våra sänggavlar är tillgängliga i olika storlekar och färger, vilket gör att du enkelt kan hitta en sänggavel som passar perfekt till din säng och din inredning. Oavsett om du söker en sänggavel för att förbättra ditt sovrum, har vi allt du behöver på Living.se. Vi är övertygade om att du kommer att hitta den perfekta sänggaveln för att skapa den ultimata drömska sovrumsmiljön. På Living.se hittar du allt du behöver för att förvandla ditt sovrum till en plats av avkoppling och lyx.

Sammanfattningsvis, genom att köpa en sänggavel så kan du skapa en mysig och funktionell plats att koppla av och sova i. Det är en enkel förändring som kan göra stor skillnad i ditt sovrum.


20% på lagervaror från Kartell
Soffa Kendall

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr