Hyllsystem

Hyllsystem vardagsrum

Nu hittar du hyllsystem på Living! Både online och i butik. Organised By Sweden är en ny leverantör som producerar och säljer hyllsystem för vägg. Här finns smarta lösningar för hemmakontoret, vardagsrummet, hallen, köket och sovrummet. Ja, det är ett hyllsystem för hela hemmet! Systemet finns att köpa i färdiga kombinationer eller att bygga själv. Endast fantasin sätter gränsen för din kreativitet.

Hyllsystem med skrivbord

Smart bokhylla med integrerat skrivbord, perfekt för hemmakontoret. Här med en lådhurts för det som du inte vill ha framme. Arbetsskivan som utgör själva skrivbordet finns i 60 cm och 80 cm bredd.

hyllsystem sängbord

Smart sängbord byggt med hyllsystem, med snygg förvaring i lådor med push open. Här har man skapat en egen sänggavel som är ca 1m breddare än sängen. På vardera sida om sängen sitter Organised hyllsystem. En både smart och snygg lösning.

Hyllsystem hall

Klädförvaring till hallen med skohylla i metall. Skohyllan finns i 60 cm och 80 cm. Med ett hyllsystem kan du skapa din egen förvaring anpassad efter ditt behov och plats. 

Bygg din egen hylla

Att bygga sin egen hyllkobination gör att du kan anpassa den efter dina behov och rummet den ska placeras i. Hyllsystemet finns med gavlar / stegar i svart eller vitt och kan kombinera med hyllplan, skåp och lådhurtsar. Skåpen och lådorna finns med front i vitt, svart eller ek.

Ta hjälp av Organised ritprogram för att designa din hyllkombination. Du hittar ritprogrammet här.

 

Färdiga hyllkombinationer

Vill du inte bygga din egen hylla finns färdiga hyllkombinationer. Nedan hittar du några av Organised kombinationer. De är även en hjälp när fantasin tryter. De finns många olika kombinationer till vardagsrum, hall, sovrum, kontor och kök att hämta inspiration från. Fler kombinationer finns på Organised by Swedens sida

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr