Belysning / Badrumsbelysning / Badrumslampor Tak

Badrumslampor Tak

Badrumslampor Tak

Badrumslampor är en viktig del av inredningen i badrummet och spelar en avgörande roll för att skapa en praktisk och trivsam atmosfär. Genom att välja en lampa som är lämplig för användning i fuktiga miljöer och som ger tillräckligt med ljus, kan du skapa en funktionell och trivsam atmosfär i ditt badrum.

Lamporna finns i olika storlekar och belysningsstyrkor så att du ska kunna välja en lampa som ger tillräckligt med ljus för att du ska kunna utföra dina dagliga hygienrutiner och samtidigt skapa en avslappnande atmosfär i badrummet.


Sortering:
Artiklar per sida:
10 artiklar
Nordlux Badrumslampa Landon
Nordlux från 479 kr
Innovativ Moodmaker-dimning i tre steg
Globen Lighting Plafond Art Deco
Globen Lighting 1 595 kr
Lampa som funger lika bra som vägglampa, taklampa eller badrumslampa
Nordlux Plafond Landon Smart Long
Nordlux 779 kr
Downlight med minnesfunktion och styrning via app
Nordlux Plafond Landon Smart
Nordlux 699 kr
Tänd, släck och dämpa ljuset via Nordlux Smart-appen
Nordlux Plafond Liva Smart Color
Nordlux 2 099 kr
Smart taklampa med olika färg- och ljusinställningar via app
Nordlux Plafond Djay Smart Color
Nordlux 2 099 kr
Plafond med inbyggd Bluetooth-högtalare
Nordlux Smart Strip Led Ip65
Nordlux från 809 kr
Självhäftade LED-remsa som styrs via app
Globen Lighting Plafond Contur
Globen Lighting 1 995 kr
IP44 klassad taklampa
Pr Home Taklampa Kappa
Pr Home 895 kr
Klassisk lampa för både badrum och kök
Nordlux Plafond Foam
Nordlux 479 kr
Minimalistisk plafond perfekt för badrum
10 artiklar

När du väljer en badrumslampa i taket, finns det flera faktorer att tänka på. Först och främst måste lampan ha en IP-klassning som är lämplig för användning i fuktiga utrymmen. IP-klassningen indikerar hur väl lampan skyddar mot vatten och fukt. Vanligtvis behöver badrumslampor ha minst en IP44-klassning för att vara säkra att använda.

Utöver detta är det viktigt att tänka på ljusstyrka och ljusfärg. Du vill ha en lampa som ger tillräckligt med ljus för att se ordentligt, men samtidigt inte så stark att det blir bländande. Ljusfärgen kan också påverka atmosfären i badrummet. En varm tonad lampa kan hjälpa till att skapa en mer avslappnad och lugnande atmosfär medan en kallare ton kan ge en frisk känsla. Slutligen är installationen av badrumslampan en viktig faktor att ta hänsyn till. Om du inte känner dig bekväm med att installera en lampa i taket själv, kan du alltid anlita en professionell elektriker för att göra jobbet åt dig.

Sammanfattningsvis kan badrumslampor i taket vara en fantastisk tillägg till badrumsdesignen, som ger både tillräckligt med ljus och en avslappnande atmosfär. Det är viktigt att välja en lampa som har en lämplig IP-klassning och rätt ljusstyrka och ljusfärg för att passa dina behov. Och glöm inte att se till att installationen görs på ett säkert och professionellt sätt.


Fatboy Edison the Mini
House Nordic 20%

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr