Belysning / Utebelysning / Pollare

Pollare

Pollare

Pollare, även kallade stolplyktor, är en vanlig typ av utebelysning som passar perfekt för att skapa en mysig belysning i trädgården. De kan användas för att markera en väg eller stig, eller för att belysa en trädgårdsdekoration eller plantering. De kan också placeras längs trädgårdsgränserna för att ge en extra touch av stil och elegans. Pollare är ett utmärkt val för den som söker praktisk och vacker utebelysning.


5 artiklar
Artiklar per sida:
Nordlux Pollare Venö
Nordlux 5 799 kr
Designad för vårt nordiska klimat
Nordlux Pollare Coupar
Nordlux 1 049 kr
Slitstark utelampa som sprider en behaglig atmosfär
Nordlux Pollare Pontio
Nordlux 1 349 kr
Trädgårdsbelysning i elegant och modern design
Nordlux Markfäste Till Trädgårdslampor
Nordlux 479 kr
Universalfot för Nordlux trädgårsstolpar/pollare
Nordlux Pollare Linton
Nordlux från 1 099 kr
Mjuk och behagligt ljus till trädgården eller uppfarten
5 artiklar

Pollare är stolpar som står på marken och är oftast mellan 60 och 120 centimeter höga. De är vanligtvis tillverkade av metall eller trä och finns i olika stilar och designs.

En fördel med pollare är att de är enkla att installera och kan placeras på olika platser i trädgården. När man väljer pollare till sin trädgård är det viktigt att tänka på stilen och designen på pollarna för att de ska passa in i trädgårdsdesignen och harmonisera med övriga belysning. Man bör också ta hänsyn till ljusstyrkan, färgtemperaturen och spridningsvinkeln på lamporna för att skapa rätt atmosfär. En annan fördel med pollare är att de ofta är energieffektiva och kan använda LED-lampor som är mycket hållbara och ger en varm och behaglig belysning.

Sammanfattningsvis är pollare ett utmärkt val för utomhusbelysning i trädgården. De är eleganta, enkla att installera och kan placeras på många olika platser i trädgården för att ge en praktisk och vacker belysning.


Fatboy Edison the Mini
House Nordic 20%

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr