Stäng
Sista Chansen Torkelson 10/10

Lediga tjänster på Living

Att arbeta på Living Furniture innebär en varierande vardag som både är stimulerande och utmanande. Vi möter dagligen en mängd olika kunder och stöter hela tiden på nya utmaningar. Vi är ett litet företag där alla hjälps åt och arbetar tätt ihop. Tillsammans strävar vi för att leverera ett bättre resultat än föregående dag. Butik och kontor ligger båda på Bergsgatan 25 i Malmö.

Just nu söker vi en ny medarbetar i butik. 

Butikssäljare Extra

Butikssäljare Living, Extra

Har du intresse för inredning och vill jobba med försäljning i butik så har du chansen nu. Vi söker butikssäljare för arbete på helger och vardagar samt extra inhopp, ca 10 timmar i veckan.

Arbetsuppgifter

Mötet med kunden står i fokus och den främsta uppgiften är att sälja och att bemöta varje kund på ett professionellt och trevligt sätt. Du hjälper kunden att hitta rätt produkt utifrån deras behov och hjälper dem att skapa ett hem att trivas i. Du bygger långsiktiga relationer genom sälj och svarar på frågor via mail och telefon.

Orderhantering, mottagande av gods, utleveranser är ytterligare arbetsuppgifter. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att hålla utställningen i toppskick och aktuell. 

Kvalifikationer

Det är viktigt att du är driven, service minded och arbetar utifrån att kunderna ska återkomma till Living. Du är bra på att möta kunder på ett vänligt, kunnigt och hjälpsamt sätt och att se deras behov. Ett intresse för inredning och service står högt i kurs. Meriterade om du har service vana och erfarenhet från möbelbranschen.

Du uppträder professionellt, är flexibel och avslutsorienterad.

Intervjuer sker löpande.

  • Anställningsform: Extra personal
  • Anställningens omfattning: Helger, vardagar och extra inhopp, ca 10 timmar/vecka
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Löneform: Timlön
  • Ort: Malmö
  • Kontakt: Britta Svensson, 040-236830

Skicka din ansökan till britta@living.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Följ oss på Instagram

Följ oss på Facebook

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr