Lediga jobb Living

Lediga tjänster på Living

Att arbeta på Living Furniture innebär en varierande vardag som både är stimulerande och utmanande. Vi möter dagligen en mängd olika kunder och stöter hela tiden på nya utmaningar. Vi är ett litet företag där alla hjälps åt och arbetar tätt ihop. Tillsammans strävar vi för att leverera ett bättre resultat än föregående dag. Kontor och lager ligger båda på Schaktugnsgatan 6 på Limhamn.

Just nu söker vi:

Studentmedarbetare

Studentmedarbetare, Extra

Är du student och önskar ett deltidsjobb vid sidan av studierna? Har du intresse för inredning och vill jobba med e-handel så har du chansen nu. Vi söker en student för arbete på vardagar, ca 10-15 timmar i veckan. 

Arbetsuppgifter

Arbetet består av att lägga upp nya varumärken och produkter i vår e-handel, skapa seo anpassad text, skapa nya landningssidor och skriva content för nya varumärken. Enklare redigering av produktbilder i Photoshop. 

Kvalifikationer

Ett intresse för möbler och inredning är önskvärt, men inte nödvändigt. Vi ser gärna att du är strukturerad och kan utrycka dig väl i skrift och har goda kunskaper i Excel. Du är självgående och vågar testa dig fram men självklart finns handledning på plats.

Meriterade om du har vana av att arbeta i Excel och Photoshop.

Intervjuer sker löpande.

  • Anställningsform: Extra personal
  • Anställningens omfattning: Vardagar, ca 10-15 timmar/vecka
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Löneform: Timlön
  • Ort: Limhamn
  • Kontakt: Linda Sörensen, 040-236830

Skicka din ansökan till linda@living.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Följ oss på Instagram

Följ oss på Facebook

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr