Utemöbler

Utemöbler & trädgårdsmöbler för ett skönare uteliv

Utemöbler

Nu när utesäsongen är här finns det inget bättre än att njuta av varma soliga dagar utomhus. Vare sig du har en trädgård, en balkong eller en gårdsplan har Living Furniture utemöbler i alla möjliga stilar, kulörer och material för att tillgodose dina behov och smaker. Vårt breda sortiment ger dig möjligheten att välja mellan sköna sittsäckar, hängmattor och hammockar för att koppla av och njuta av sommarsolen, eller vackra matgrupper och soffgrupper för utomhusbruk för att bjuda in dina nära och kära för en middag i solnedgången.


Sortering:
Artiklar per sida:
8 artiklar
Inhouse Group Matta Linz
Inhouse Group från 1 675 kr
Matta som går att använda både inne och ute
Inhouse Group Matta Jazz
Inhouse Group från 1 995 kr
Mjukt grafiskt mönster i tålig matta för både inne och ute
Inhouse Group Matta Lerhamn
Inhouse Group från 2 395 kr
Matta med trendigt mönster
Inhouse Group Matta Soho
Inhouse Group från 2 195 kr
Matta i polypropylen
Inhouse Group Matta Lenox
Inhouse Group från 1 995 kr
Tålig matta till både ute och inne
Inhouse Group Matta Bix
Inhouse Group från 2 395 kr
Mångsidigmatta i tålig och lättskött design
Inhouse Group Matta Mölle
Inhouse Group från 2 395 kr
Melerad matta i vacker färg
Inhouse Group Matta Essex
Inhouse Group 3 375 kr
Flatvävd matta för både inne och ute
8 artiklar

För att göra det extra mysigt och inbjudande kan du också välja en härlig utematta under matbordet eller soffbordet för att skapa en ombonad känsla. Du kan också njuta av en skön solstol och få skydd från solen med våra stilsäkra parasoller och solskydd. Under de härliga sommarkvällarna är det viktigt med praktisk utebelysning för att skapa en stämningsfull och behaglig atmosfär.

Living Furniture erbjuder ett stort utbud av utemöbler och trädgårdsmöbler för trädgården, balkongen, altanen och gården. För att erbjuda dig ett så varierat utbud som möjligt samarbetar vi med flera olika leverantörer för att du ska kunna hitta precis vad du söker. Hos oss hittar du allt från utestolar och utefåtöljer till solstolar, hammockar och hängmattor, utebord och parasoller, sittsäckar, fotpallar och puffar, utemattor och dekorationer, textil och dynor.

Flera kända leverantörer ingår i vårt sortiment, till exempel Pappelina, Cane Line, Cinas , Cuero Design, Kartell, Horredsmattan, Fatboy, House Nordic med flera, vilket garanterar hög kvalitet och stilfull design på alla våra utemöbler. Att handla online hos oss är också enkelt och bekvämt. Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500kr och du har möjlighet att köpa till inbärning för att förenkla din beställning. Så oavsett hur du väljer att njuta av sommaren, hittar du det du behöver hos Living Furniture.

Inredning handlar inte bara om att skapa en vacker och funktionell inomhusmiljö - det gäller också att skapa en härlig atmosfär utomhus! Med rätt utomhusmöbler och dekorationer kan du skapa en oas där du kan koppla av och njuta av den vackra naturen runt omkring dig. Hitta fler tips om att inreda ute i våra Tips & Guider.

 


Nytt från Living Home
Rowico Home

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr