Sittmöbler / Fåtöljer / Fårskinnsfåtöljer

Fårskinnsfåtöljer

Sköna, härliga fåtöljer i fårskinn. Fårskinnsfåtöljen är mycket omtyckt, mycket tack vare fårskinnets goda egenskaper. Fårskinn är ett naturmaterial som har en svalkande effet på sommaren och en värmande effekt på vintern. Fårskinn är mjukt och skönt och ser dessutom härligt ut. Tänk på att varje skinn är unikt och skiljer sig i färg och textur. På Living erbjuder vi fårskinnfåtöljer i en flera olika design, en del går ryggstödet att fälla andra har en behaglig svikt och en del har snurrfunktion. Letar du efter en fåtölj i fårskinn så har du kommit rätt.

Fårskinnsfåtöljer

3 artiklar
Artiklar per sida:
Cuero Design Fladdermusfåtölj Iceland Fårskinn Wild
-15%
BIG SALE
Cuero Design från 8 478 kr
Stor härlig fladdermusfåtölj i äkta långhårigt fårskinn
Cuero Design Fladdermusfåtölj Iceland Fårskinn Shorn
-15%
BIG SALE
Cuero Design från 8 478 kr
Lika bekväm som den är snygg
Mogihome Fårskinnsfåtölj Njord
Mogihome 34 795 kr
Öronlappsfåtölj i äkta fårskinn
3 artiklar

Skötsel fårskinnsfåtölj

Ullfibern är motståndskraftiga mot smuts tack vare sin uppbyggnad och sitt innehåll av lanolinfett. Tar du hand om din fårskinnsfåtölj har du en fåtölj som håller länge. Vi rekommenderar att vädra och dammsuga din fåtölj i fårskinn regelbundet, då damm och smuts samlar sig i botten på skinnet. Använd klisterrulle till löst sittande smuts. Fläckar bör så fort som möjligt dränkas in med kallt vatten. Rengör med svamp, ljummet vatten och ullschampo om det behövs.
Undvik att utsätta skinnet för starkt solsken, då det orsaka färgförändringar i ullen.

Tänk på att två skinn aldrig är identiska, skillnader i struktur, ulltäthet, ullfibertjocklek bidrar till färgskillnader mellan olika skinn. Två likadana fåtöljer kan alltså variera i både utseende och nyans. Det är det som gör fårskinnsfåtöljer så levande och kontrastrika.

Många fårskinnsfåtöljer har en stomme av trä som även den behöver underhållas. Oljat trä behöver oljas in regelbundet samt är det bra att skydda träet mot direkt solljus. Var försiktigt så du inte får olja på fårskinnet. Trämöbler som är lackerade kräver för det mesta mindre underhåll än oljade och vaxade ytor.

Skydda ditt golv med möbeltassar på fåtöljen. Att dra dem över golvet kan skada både golvet och infästningar på möbeln.


Mattor 20%
Lagerrensning

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr