Stäng
Fri frakt vid köp över 500 kr

Tips & guider om möbler, material & inspiration

Tips och guider inom möbler och material. Vi hjälper dig hitta rätt i möbeldjungeln. Här har vi samlat alla våra tips och guider för att underlätta för dig som kund. Med rätt kunskap blir det lättare att fatta bra beslut. Vi vill göra det enkelt för dig att välja material och möbler utifrån olika kriterier. Här samlar vi även inspiration genom att visa upp olika stilar för olika rum i ditt hem.

Inreda ute

Värmen är här och som det soltörstande och värmesökande folk vi är börjar vi flytta både matplats och vardagsrum utomhus. Vi ger dig tips för hur du kan inreda utomhus för att få en mysig och skön utemiljö.

Mattguide

Vi hjälper dig i mattdjungel och reder ut olika berepp som varp, lugghöjd med flera. Vi tipsar om olika material och vilken matta som passar i vilket rum.

Storleksguide Matta

Både placeringen och storleken spelar in vid valet av matta. Vi hjälper dig hitta rätt storlek på mattan till sovrummet, vardagsrummet och till matgruppen.

Att välja soffa

Vi guidar dig i soffdjungeln och hjälper dig att välja rätt soffa. Vi reder även ut olika begrep som kan vara bra att kunna.

Belysningsguide

I Livings Belysningsguide pratar vi om ljuspunkter, allmänbelysning, fuktionsbelysning och mysbelysning men även om ljuskällor. Här ger vi dig svar på alla dina frågor om belysning.

Fixa stilen - Hallen

Vi har tagit fram fyra olika stilar för hallen och bombaderar er med inspiration hur du kan mixa och kombinera olika material och strukturer, men med en röd tråd i inredningen. 

Storleksguide matbord

Både form och storlek spelar in vid val av matbord samt hur många personer som får plats runt ett matbord, om det är runt, rektangulärt eller ovalt.

Vardagsrums inspiration

I vardagsrummet samlas vi till både fest och mys med familj och vänner. Vi har samlat fyra olika stilar för att ge dig inspiration till hur du kan inreda ditt vardagsrum.

Gratis tygprover till soffor

Gratis tygprover

Ibland kan det vara svårt att bestämma vilket tyg man vill ha på sin nya soffa. Du har kanske bestämt färgen men är osäker på vilket material du gillar bäst. Beställa upp till tre tygprover utan kostnad.

Gardinguide

Vi delar med oss av gardintips, hur du på bästa sätt kan hänga upp dina gardiner samt berättar om olika gardintilbehör.

Att välja pläd

En guide där vi beskriver olika plädar och filtars material och vilket material som passar bäst i olika miljöer.

Möbelvård Trä

Trämöbler behöver omvårdnad för att hålla länge. I denna guide tar vi upp allmänna skötselråd samt hur du kan förlänga livslängden på dina möbler med rätt möbelvård.

Matplats inspiration

Matplats inspiration med fyra olika stilar; retro ek, rustikt och lantligt, skandinaviskt vitoljat och naturligt vit kök. 

Skohylla eller skoskåp

Vi hjälper dig hitta rätt skoförvaring med informativ fakta om olika sorters skohyllor och skoskåp.

Följ Living på Instagram

Följ Living på facebook

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 995kr