Stäng
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 995 KR

Tips & guider om möbler, material & inspiration

Tips och guider inom möbler och material. Vi hjälper dig hitta rätt i möbeldjungeln. Här har vi samlat alla våra tips och guider för att underlätta för dig som kund. Med rätt kunskap blir det lättare att fatta bra beslut. Vi vill göra det enkelt för dig att välja material och möbler utifrån olika kriterier. Här samlar vi även inspiration genom att visa upp olika stilar för olika rum i ditt hem.

Belysningsguide

I Livings Belysningsguide pratar vi om ljuspunkter, allmänbelysning, fuktionsbelysning och mysbelysning men även om ljuskällor. Här ger vi dig svar på alla dina frågor om belysning.

Mattguide

Vi hjälper dig i mattdjungel och reder ut olika berepp som varp, lugghöjd med flera. Vi tipsar om olika material och vilken matta som passar i vilket rum.

Storleksguide Matta

Både placeringen och storleken spelar in vid valet av matta. Vi hjälper dig hitta rätt storlek på mattan till sovrummet, vardagsrummet och till matgruppen.

Möbelvård Trä

Trämöbler behöver omvårdnad för att hålla länge. I denna guide tar vi upp allmänna skötselråd samt hur du kan förlänga livslängden på dina möbler med rätt möbelvård.

Fixa stilen - Hallen

Vi har tagit fram fyra olika stilar för hallen och bombaderar er med inspiration hur du kan mixa och kombinera olika material och strukturer, men med en röd tråd i inredningen. Allt för att du ska kunna skapa en ombonad och välkomnande hall.

Att välja pläd

En guide där vi beskriver olika plädar och filtars material och vilket material som passar bäst i olika miljöer.

Gratis tygprover till soffor

Gratis tygprover

Ibland kan det vara svårt att bestämma vilket tyg man vill ha på sin nya soffa. Du har kanske bestämt färgen men är osäker på vilket material du gillar bäst. Här kan du beställa upp till tre tygprover utan kostnad.

Följ Living på Instagram

Följ Living på facebook

Matbord Toulon 200

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 995kr