Tips & guider om möbler, material & inspiration

Tips och guider inom möbler och inredning

Tips och guider inom möbler och material. Vi hjälper dig hitta rätt i möbeldjungeln. Här har vi samlat alla våra tips och guider för att underlätta för dig som kund. Med rätt kunskap blir det lättare att fatta bra beslut. Vi vill göra det enkelt för dig att välja material och möbler utifrån olika kriterier. Här samlar vi även inspiration genom att visa upp olika stilar för olika rum i ditt hem.

Du hittar våra olika guider och tips under repektive rum eller spana in olika trender och lite allmäna tips som hör till hemmet under Hem och trender.

Matplats

Funktionell matplats

Från val av bord till belysning, vägleder vi dig genom varje steg för att skapa en funktionell och stilfull matplats. Vi avslöjar hemligheterna bakom rätt mattplacering och storlek, samt hjälper dig att välja det perfekta matbordet för att rymma alla dina gäster. Vi guidar dig genom att välja rätt storlek så att alla gäster kan njuta av måltiden bekvämt. Komplettera med den perfekta belysningen för att skapa en inbjudande atmosfär. Förvandla din matplats till ett centrum för glädje och gemenskap. Oavsett om det är en intim middag för två eller en familjemiddag, hjälper våra tips dig att maximera funktionalitet och stil i ditt matrum eller kök. Skapa minnen kring matbordet och ge din matplats en uppgradering som inte bara är vacker utan också praktisk. Utforska våra tips och ge din matplats den uppgradering den förtjänar.

Till matplatsguiden

Hallen

Inspiration till en inbjudande hall

Från smart förvaring till stilsäker inredning, vi har samlat massor av tips för att skapa en välkomnande entré. Optimera utrymmet med våra organisatoriska knep och upptäck hur du kan göra ett starkt första intryck med val av färger och möbler. Våra råd hjälper dig att balansera funktion och estetik, oavsett om du har en liten hall eller en rymlig entré. Upptäck konsten att skapa ordning med stil, med våra handplockade rekommendationer för skohyllor, krokar och speglar. Varje steg in i ditt hem bör vara en glädje, och med våra tips blir din hall en praktisk och elegant övergång mellan ute och inne. Förvandla din hall till en välorganiserad och stilfull entré, börja idag och låt din personliga touch lysa genom varje hörn!

Till hallguiden

Vardagsrum

Framhäv ditt vardagsrum

Skapa en harmonisk atmosfär med hjälp av våra rekommendationer för färgscheman, möblering och belysning. Oavsett om du föredrar modern minimalism eller klassisk elegans, hjälper våra praktiska råd dig att omvandla ditt vardagsrum till en stilfull och funktionell oas. Utforska smarta förvaringslösningar, inspirerande inredning och hemliga knep för att maximera utrymmet. Ge ditt vardagsrum den uppmärksamhet det förtjänar och skapa minnen i en miljö som speglar din unika stil. Välkomna förändring och låt ditt vardagsrum bli en förlängning av din personlighet. Upplev skillnaden med våra handplockade tips – din väg till ett vardagsrum fullt av liv och karaktär!

Till vardagsrumguiden

Sovrum

Skapa ditt drömsovrum

Utforska en värld av avkoppling och stil där varje detalj räknas. Våra råd tar dig genom konsten att välja färgscheman som främjar lugn och ro, samt att optimera layouten för maximal harmoni. Från eleganta sängkläder till smart förvaring och belysningsknep, vi täcker allt för att göra ditt sovrum till en fristad för avkoppling. Oavsett om du föredrar modern minimalism, klassisk romantik eller något däremellan, hjälper våra tips dig att förverkliga din unika vision. Skäm bort dig själv och din sömn med våra tips för en lugn och avslappande oas i sovrummet. Investera i ditt välbefinnande och skapa en fristad för sömn och avkoppling, börja din resa mot det ultimata sovrummet redan idag!

Till sovrumsguiden

Hem och trender

TRENDER OCH INREDNING

Upptäck det senaste inom heminredning och trender med vår samling av tips. Ge ditt hem en modern touch med de hetaste trenderna, från eleganta färgpaletter till innovativa möbler och accessoarer. Våra guider ger dig insikter om hur du skapar en trendig och samtidigt tidlös atmosfär. Utforska olika designstilar och skapa en harmonisk balans mellan funktion och stil. Oavsett om du föredrar minimalistisk modernism eller klassisk charm, hjälper våra tips dig att omvandla ditt hem till en trendig tillflyktsort. Uppdatera din inredning och omfamna det bästa av samtida design, låt ditt hem vara en reflektion av de senaste trenderna. Förhöj din livsstil och skapa ett hem som inte bara imponerar utan också inspirerar varje dag.

Till hem och trender guiden

Få de senaste tipsen & trenderna här

Upptäck en värld av inspirerande inredning med Living Furniture! Våra tips och guider är nyckeln till att skapa ditt drömhem. Utforska vårt omfattande utbud av idéer för att förvandla ditt utrymme till en stilfull oas.

För att hitta ännu fler tips och trender, spana gärna in våra sociala medier. Följ oss på Instagram för dagliga doser av designinspiration, kika in på Facebook/Meta för exklusiva erbjudanden och evenemang, utforska vårt Pinterest-konto för visuella festmåltider och anslut med oss på LinkedIn för de senaste branschuppdateringarna.

Living Furniture är inte bara ett varumärke, det är en livsstil. Ta nästa steg mot en vackrare och mer funktionell bostad genom att följa oss online. Upplev skönheten i varje detalj och låt Living Furniture vägleda dig till ditt inredningsmål! 

Följ Living på Instagram

Följ Living på facebook

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr