Hallmöbler

Hallmöbler

Hallmöbler

Hallmöbeln fyller den viktiga funktionen att hålla reda på dina kläder & skor och är nästa oumbärlig i det lilla såväl som i det stora hemmet. Hatt & Skoförvaring, eller Hallmöbler som det även kallas, kan vi på Living Furniture presentera ett stort och brett sortiment av från ledande leverantörer som Oscarssons Möbler, Rowico och Torkelsson. I kategorin finns hatthyllor, galgar, skohyllor, herrbetjänter, klädhängare m.m. i snygga skandinaviska träslag eller i svart och vitlack. Hallmöbeln fyller den viktiga funktionen att hålla reda på dina kläder & skor och är nästa oumbärlig i det lilla såväl som i det stora hemmet.


Sortering:
Artiklar per sida:
8 artiklar
Skinnwille Näthylla till Bänk Palle M
Skinnwille 385 kr
Näthylla till bänk Palle M
Skinnwille Bänk Palle "Fake" M
Skinnwille 1 495 kr
Pall i klassisk skandinavisk design
Skinnwille Bänk Palle Fårskinn L
Skinnwille 2 855 kr
Snygg pall för hallen
Skinnwille Pall Palle "Fake" S
Skinnwille 1 135 kr
Perfekt extra sittplats
Skinnwille Bänk Palle Fårskinn M
Skinnwille 2 145 kr
Stilren bänk i stål och fårskinn
Skinnwille Pall Palle Fårskinn S
Skinnwille 1 495 kr
Klassik stilren pall i skandinavisk design
Skinnwille Näthylla till Bänk Palle L
Skinnwille 385 kr
Näthylla till bänk Palle L
Skinnwille Bänk Palle "Fake" L
Skinnwille 1 905 kr
Stilren och praktisk extra sittplats
8 artiklar

Vad är viktigt att ha i hallen?

Hallen är det första som möter dig när du kommer hem och en välkommande hall, som både är praktisk och genomtänkt gör vardagen lättare. Det bör finnas någonstans att hänga av sig jackan, plats att ställa skorna och vantar och mössor under vinterhalvåret vill man ha nära, men inte synliga. Även någonstans att sitta för att ta av och på skorna är ett plus. Se våra hallbänkar här. En spegel och mindre byrå eller hylla där man kan lägga posten, nycklar, mobiltelefonen mm är ytterligare saker som kan vara bra att ha i en entré.

En spegel i hallen kan ha två funktioner. Det vara skönt att ta en sista titt i spegeln, så att allt sitter rätt innan man går ut, eller rätta till håret efter en blåsig dag innan man går in. Utöver att man vill se hur man ser ut kan en spegel hjälpa till att få hallen att upplevas större än vad den är. Har du en liten hall är en stor spegel ett bra tips för att skapa illusionen av rymd. Våra speglar hittar du här.

Planering av din hall

Storleken på din hall är avgörande för hur mycket du har plats till. I en större hall kan man få plats med både klädhängare och krokar, skoställ, byrå och spegel, medan i en mindre entré kan det vara bra att satsa på en kombination som tex en hatthylla med krokar eller galgar för jackor eller ett skoställ som även är en liten bänk för att lätt kunna ta av och på skor. Är det dåligt med väggyta så kan en fristående klädhängare vara ett alternativ eller mindre krokar. Du hittar ett stort sortiment av olika krokar här.

Fundera på hur flödet kommer att vara i din hall, hur du kommer att röra dig och utgå från det när du planerar in dina hallmöbler. Storlekarna på de olika hallmöblerna hittat du inne under varje enskild produkt. Ta hjälp av måttbandet eller tumstocken för att mäta om hallmöblerna får plats i din hall. Det kan dock var svårt att få en uppfattning om hur det kommer att se ut, om det känns rätt, när man är i gång med måttbandet. Då kan det vara en bra idé att märka upp på väggen var de olika hallmöbler ska sitta eller stå. Detta gör du lättast med målartejp. Målartejp är oftast är gul eller blå, så den syns bra och den lämnar inga märken efter sig. Besök gärna vår inspirationssida; Fixa stilen - Hallen för inspiration om hur du kan inreda din hall. Kan du inte välja mellan skohylla eller skoskåp kan du läsa om dess olika fördelar under vår Tips och Guide sida: Skohylla eller Skoskåp.

Hallmöbler och design

Hallmöbler finns ofta i serier, vilket innebär att tex en klädhängare och ett skoställ har liknande design för att passa ihop och skapa harmoni. Att hålla sig till en färg/ett material på hallmöblerna är ett bra tips för ett enhetligt intryck.

Det vanligast är hallmöbler i trä, det är både klassiskt och elegant. Hallmöbler i trä har vi ek, vitlack eller svartlack. Du hittar även vackra kombinationer med trä och metall samt rena metallmöbler.

Med rätt hallmöbler skapar du en funktionell och välorganiserad hall, där det är lätt att hitta det du behöver. Om varje sak har sin plats blir det också mycket lättare att rent och snyggt i hallen. Vi erbjuder dig ett stort urval av olika hallmöbler, allt från hatthyllor, klädhängare och nyckelskåp till skoställ och paraplyhållare.


Nytt från Living Home
Rowico Home

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr