Förvaring / Hyllsystem vägg

Hyllsystem vägg

Hyllsystem vägg

Hyllsystem för vägg, ett funktionellt hyllsystem som anpassas efter smak och behov. Endast fantasin sätter gränser! Inred med stil och skapa ordning med våra hyllsystem. Bygg din egen hylla med Livings olika hyllsystem och kombinera hyllplan, skåp och lådor fritt. Vi erbjuder hyllsystem från två svenska företag, Tenzo och Organised by Sweden. Hyllsystem är smarta lösningar för vardagsrum, kök, sovrum, kontor och hall. Har du ont om plats kombinera en hylla med arbetsplats. Organised by Sweden hyllsystem med skrivbord kan kombineras med hyllplan, skåp och lådor. Båda systemen är lätta att montera och det är enkelt att flytta hyllplan när du vill förändra.


Sortering:
Artiklar per sida:
0 artiklar

Ditt urval matchade inte några artiklar!

0 artiklar

Hur monteras hyllsystem för vägg?

I hyllsystem för vägg fästs konsolerna i väggen och det är viktigt att du anpassar skruvarna efter dina väggar. Skruvar för montering ingår inte av just denna anledning. Köp skruvar på närmaste bygghandel, de hjälper dig att hitta rätt skruvar för din vägg.

Många väggsystem är anpassningsbara och kan anpassas efter snedtak, trappa och runt dörrar. Höga golvsocklar är inget problem. Hylla Bridge från Tenzo klarar ca 129 mm höga socklar medan Organised for Sweden hyllsystem klara hela 215 mm höga socklar. Dessutom kan fötterna justeras om golvet skulle vara ojämnt.

Ett hyllsystem för hela hemmet

Den stora fördelen med ett hyllsystem är att det kan anpassas efter olika rum och ditt behov. Ett hyll system som kan följa dig hela livet, då det kan byggas på efterhand som du tex flyttar från lägenhet till hus. Till hallen och sovrum finns smarta garderobslösningar med skohylla, lådor och klädhängare. Till vardagsrummet finns tidsskifthylla, lådor och skåp som kan kombineras i en massa olika kombinationer. Du väljer det som fyller ditt behov, om det är öppen förvaring i form av hyllor eller dold förvaring i form av skåp och lådor eller kanske en kombination av de två. Oavsett är förvaring hyllsystem ett smart och praktiskt val. Det du kanske inte visste är att hyllsystemet från Organised verkligen är mångsidigt! T.ex. finns det möjlighet att skapa ett sängbord med hyllsystem eller ett sminkbord! Använd samma arbetsskiva som i hyllsystem med skrivbord för att skapa ett snyggt sminkbord i sovrummet. Välj mellan tre olika höjder på stegarna och om det ska gå i vitt eller svart.

Skapa en liten arbetsplats i vardagsrummet med hyllsystem med skrivbord. Skåpen från Organised har ett bra djup vilket innebär att pärmar får plats utan problem. Ta med dig hyllsystemet till nästa boende och bygg ut med fler hyllplan, skåp eller lådor när utrymme finns. Arbetshyllan är smart utformad och har plats för att kablar till datorn ska kunna dras upp mellan vägg och hylla.

Fördelar med hyllsystem

  • Kan anpassas efter rum och behov
  • Påbyggningsbart
  • Olika kombinationsmöjligheter
  • Dold och öppen förvaring
  • Multifunktionellt
  • Lätt att komma till med dammsugaren under till

Handla hyllsystem online

På Living erbjuder vi två olika hyllsystem, ett från Organised by Sweden och ett från Tenzo. Två svenska företag som ligger i framkant vad gäller både design och möjligheter. Väj mellan hyllsystem svart eller vitt från Organised by Sweden eller vit, grönt eller svart hyllsystem från Tenzo.

Allt skickas i platta paket och kräver montering. Alla köp över 500kr är frakt fria. Vill du se Organised by Sweden hyllsystemet live, så finns det till visning i vår butik i Malmö. Vi visar en skrivbordskombination samt en större kombination med både skåp och lådor. Välkomna!


Nytt från Living Home
Rowico Home

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr