Belysning / Taklampor / Ljuskronor

Ljuskronor

Ljuskronor

Ljuskronor är en klassisk form av belysning som ger rummet en härlig atmosfär av stil och lyx. Ljuskronor är både funktionella och eleganta. De kan fungera som en vacker konstinstallation i sig men också vara ett fantastiskt sätt att förbätta belysningen.

En ljuskrona kan bli en vacker fokuspunkt i ett rum och kan avändas för att markera en speciell del av hemmet eller som ett centrum över ett matbord. Living erbjuder en snygg blandning av både traditionella och moderna ljuskronor.


Sortering:
Artiklar per sida:
10 artiklar
By Rydéns Taklampa Monarque
By Rydéns 7 685 kr
Fantastisk taklampa i klar akryl med kromade detaljer
Nordlux Taklampa Gloom
Nordlux 945 kr
Modern ljuskrona med roterbara armar
A-Grossisten Kristallkrona Afrodite 24 Ljus
A-Grossisten 174 995 kr
En fantastisk kristallampa med Asfour Crystal
Hübsch Takkrona Balance
Hübsch 6 245 kr
Lyxig takkrona med flera ljuskällor
Pr Home Taklampa Saba
-20%
SALE
Pr Home från 2 396 kr
Modern variant av den klassiska takkronan
  • Transparent
Fatboy Ljuskrona Rockcoco 12.0 Outdoor
-10%
SALE
Fatboy 6 155 kr
Skapa en elegant inredning med världsens första utomhuskandelaber.
Pr Home Takkrona Marlow
-20%
SALE
Pr Home från 1 836 kr
Häftig takkrona med hängades metall stavar
Pr Home Takkrona Mauritz
-20%
SALE
Pr Home 6 396 kr
Modern takkrona med band i äkta mocka
Pr Home Takkrona 2X E27 Marlow
-20%
SALE
Pr Home 2 796 kr
Häftig takkrona med hängade metall stavar i svart
Nordlux Taklampa Franca
NY
Nordlux 1 549 kr

Framhäv elegansen i ditt hem med vintageinspirerad takkrona

10 artiklar

Ljuskronor är en klassisk form av belysning som har använts i århundraden för att skapa elegans och glamour i interiören. Dessa armaturer består av en central stam med flera armar, var och en försedd med en ljuskälla, som hänger från taket och ger en stark belysning.

En av de mest kända och imponerande ljuskronorna finns i Versailles slott i Frankrike, som har en enorm kristallkrona i mitten av sin stora balsal. Dessa armaturer är också vanliga på stora offentliga platser som teatrar, konserthus, kyrkor och hotell.

En av fördelarna med ljuskronor är att de kan fungera som en vacker konstinstallation i sig själva. De kan också vara ett fantastiskt sätt att förbättra belysningen i ett rum och ge en mjuk och stämningsfull belysning. Många ljuskronor är också dimbara, vilket ger dig möjlighet att justera ljusstyrkan efter dina behov och preferenser. En annan fördel med ljuskronor är att de ofta fungerar som ett fokus i rummet. De kan hjälpa till att dra ögonen uppåt och skapa en känsla av höjd och rymd i ett annars lågt takrum. Det är också vanligt att använda en ljuskrona som ett centrum för en matsalsbord eller för att markera en stor hall eller entré.

Sammanfattningsvis är ljuskronor en tidlös och klassisk form av belysning som kan tillföra elegans och glamour till alla rum. De finns i en mängd olika stilar och material och kan fungera som en vacker konstinstallation eller som ett fokus i rummet. Och tack vare deras dimbara funktion kan de också användas för att skapa en mjuk och stämningsfull belysning i alla rum.


Skinnwille 15%
15% på Torkelson

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr