Belysning / Bordslampor / Bordslampor Med Usb

Bordslampor Med Usb

Bordslampor med USB-uttag är en praktisk lösning för alla som vill ha en extra laddningsplats nära sängen eller skrivbordet. Lamporna har en USP-port integreras vilket gör att du enkelt kan ladda din mobiltelefon, surfplatta eller annan enhet medan du göra annat. Du använda lampan som en extra ljuskälla för ditt arbetsbord eller sängbord samtidigt som du laddar din enhet. Du behöver inte längre välja mellan att ha en ljuskälla och en laddare i närheten.

Lär dig mer om belysning och valet av ljuskälla i vår Belysningsguide.

Bordslampor Med Usb

3 artiklar
Artiklar per sida:
Umage Bordslampa Asteria
Umage 3 295 kr
Elegant bordslampa med USB-port för laddning av din telefon
Piffany Copenhagen Bordslampa Mr Wattson Mini
Mr Wattson i mini format med USB kabel
Design For The People Bordslampa Stay
Riktbar bordslampa med integrerad laddningsstation
3 artiklar

Fördelarna med bordslampor med USB är många. Bland annat kan du minska trasslet av sladdar och behovet av att använda flera uttag i ditt hem. Du kan ha en laddare nära till hands utan att behöva slåss om uttaget med andra elektroniska enheter.
Du kan också använda lampan som en extra ljuskälla för ditt arbetsbord eller sängbord samtidigt som du laddar din enhet. Du behöver inte längre välja mellan att ha en ljuskälla och en laddare i närheten.

Det finns många olika typer av bordslampor med USB-anslutning att välja mellan, beroende på dina behov och önskemål. Vissa lampor har justerbara armar och huvuden så att du kan rikta ljuset precis där du behöver det. Andra har olika ljusstyrkor och färgtemperaturer för att anpassa sig till olika situationer. Välj vilken som passar dig bäst i vårt utbud av lampor med USB-uttag.


Mattor 20%
Lagerrensning

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr