Living Furniture – Ett unikt heminredningshus online

Välkommen till Living Furniture, din personliga möbel- och inredningsbutik online. Sedan starten år 2010 har vi levererat möbler och inredning över hela Sverige med fokus på kvalitet och unika designelement. Det är med stor glädje och stolthet vi meddelar att Living Furniture numera är en del av Möbelhuset Leander Pehrson, ett familjeföretag som startade år 1912.

Living Furniture: En resa genom tiden

Living Furniture har sina rötter i Malmö och öppnade sin första fysiska butik 1996 på Bergsgatan 25. Då som nu var visionen att erbjuda kunderna en inredningsbutik där färg, form och service stod i fokus. Under 27 år etablerade sig Living Furniture som en betrodd och innovativ möbelhandlare i Malmö.

Fram till september 2023 bedrev vi vår verksamhet både fysiskt och online, med butiken som en central plats för att möta våra kunder. Men för att anpassa oss till de förändrade köpbeteendena och den ökade efterfrågan på e-handel, tog vi det strategiska beslutet att övergå till att enbart bedriva vår verksamhet online.

Vi är stolta över att kunna erbjuda vårt breda sortiment av kvalitativa möbler och heminredning på vår webbplats, living.se. Trots övergången till en renodlad online-verksamhet förblir vårt engagemang och vår dedikation för att erbjuda kunderna unika och kvalitativa produkter oförändrat.

Living Furniture e-handel

Living Furniture går online med Möbelhuset Leander Pehrson

I januari 2024 blev Living Furniture en del av Möbelhuset Leander Pehrson. Möbelhuset Leander Pehrson är ett familjeföretag från 1912 med butiker i Ystad, Lund och Kristianstad. Som ett fristående företag, oberoende av någon kedja, har Möbelhuset Leander Pehrson möjligheten att välja ett sortiment som verkligen passar deras kunder. Företaget strävar efter att erbjuda möbler och inredning av hög kvalitet där kunderna får mycket för pengarna.

Möbelhuset Leander Pehrsons filosofi går hand i hand med Living Furnitures strävan efter kvalitet och unik design. Denna fusion innebär att Living Furniture nu har ytterligare resurser och möjligheter att erbjuda sina kunder det allra bästa inom möbel- och inredningsvärlden.

Engagemang för Kunder och Hög Kvalitet

Living Furniture kommer under den nya fasen att fortsätta vara en inspirationskälla för sina kunder online. Det breda sortimentet, från väletablerade varumärken till spännande nykomlingar, kommer att förbli en grundpelare i företagets identitet.

Vi förstår att det krävs mer än bara möbler för att skapa det perfekta hemmet. Det handlar om att skapa en miljö som speglar din personlighet och stil. Living Furniture och Möbelhuset Leander Pehrson strävar båda efter att vara mer än bara möbelhandlare. Vi är medskapare av ditt drömhem, och vårt engagerade team finns här för att hjälpa dig längs hela resan.

Framtiden för Living och Möbelhuset Leander Pehrson

Living Furniture och Möbelhuset Leander Pehrson förblir dedikerade till sina kärnvärden och ser fram emot att skapa vackra och inspirerande hemmiljöer för kunder över hela Sverige. Genom att kombinera Living Furnitures unika utbud och Möbelhuset Leander Pehrsons långa historia av kvalitet och service, är vi redo att påbörja ett nytt kapitel tillsammans.

För dig som kund innebär detta att du fortsättningsvis kan förvänta dig en användarvänlig shoppingupplevelse på living.se, med möjligheten att välja bland ett brett sortiment av högkvalitativa möbler och inredning. Du är också välkommen in att besöka Möbelhuset Leander Pehrsons fysiska butiker för en inspirerande titt och möjlighet att prova dina möbler på plats. Tack för att du väljer oss för att skapa ditt drömhem!

Ange din email adress för att få Erbjudande & Inspiration från Living Furniture

Följ Living på Instagram

Följ Living på Facebook

Nyheter

Living Home Sittpuff/Sidobord Maiko Set Om 2
NY
Living Home från 1 665 kr
Set med två runda puffar med förvaring och bricka i lock
Inhouse Group Matta Jazz
Inhouse Group från 1 995 kr
Mjukt grafiskt mönster i tålig matta för både inne och ute
Oscarssons Möbel Kroklist Nadja Mattsvart Krok
NY
Oscarssons Möbel från 505 kr
Stilfull och funktionell korklist med 3, 4 eller 5 krokar
Oscarssons Möbel Skohylla Nadja 2Pl Vägg Mattsvart
NY
Oscarssons Möbel från 2 395 kr
Stilren och praktisk skohylla i två plan - 50, 80 och 100 cm
Bord Birger Soffbord Tangent 120
Bord Birger 5 975 kr
Skapa en asymmetrisk look och skjut bordsskivan i sidled
Nordlux Vägglampa Skyku Cloud
Nordlux 745 kr
Underbar barnlampa i molndesign
Oscarssons Möbel Hatthylla Nadja 1Pl Mattsvart
NY
Oscarssons Möbel från 1 845 kr
Praktiskt hatthylla i tre olika längder - 50, 80 och 100 cm
Dan-Form Stol Orbit Rpes
Dan-Form 4 595 kr
Bekväm stol med lyxig framtoning
Rowico Home
Nytt från Living Home

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr