Bord

Bord för alla rum & tillfällen

Bord

Hos oss på Living Furniture hittad du ett stort urval av bord för alla rum och tillfällen. Det finns matbord till både kök, matrum och matsal. Soffbord i trä, metall och glas som passar till både tv-soffan, vardagsrummet och lounge gruppen. Avlastningsbord till hallen och matgruppen eller varför inte satsbord och småbord till sidan av soffan eller ståendes helt för sig själv.


Det finns väldigt många varianter av bord - stora eller små, långa eller korta, med eller utan hjul, runda eller rektagulära, glas, sten, laminat eller trä - ja valmöjligheterna är oändliga. I vårt stora sortiment finns det bord i alla olika stilar och material, till alla rum i hemmet.

Vi har sorterat våra bord i sju olika kategorier:

MATBORD

I vårt sortiment av matbord hittar du runda, rektangulära och kvadratiska bord. En del bord går att förlänga antingen med iläggsskiva eller klaff för de tillfällen när extra yta behövs. Till vardags har man oftast inte behov av ett jättestort bord men vill ända ha möjligheten till det när kommer gäster på besök. Då är utdragsbara bord ett bra alternativ.

SOFFBORD

Design valmöjligheterna är större när det kommer till soffbord, i och med att inga stolar måste få plats under bordet. Det finns bord med solida kanter, traditionella med fyra ben, v-ställda ben, korslagda ben och bord med hjul och mycket mer. 

En del soffbord har lådor och/eller ett praktisk hyllplan där man kan förvara magasin, fjärrkontroll, glasunderlägg, dator mm. Andra är mer avskalade och stilrena i sin design. Vi har även soffbord med klaff för när du väntar besök. Du hittar det flesta varianterna i vårt stora utbud av soffbord.

SMÅBORD

I denna kategori hittar du mindre bord som sidobord, brickbord och satsbord/trappbord och serveringsvagnar. Ibland behöver man ett mindre bord tex vid sidan av läsfåtöljen, soffan eller sängen.

Avlastningsbord

Avlastningsbord är oftast inte så djupa. Perfekta att ha i hallen, så man har någonstans att lägga posten, nycklarna eller mobilen mm. Avlastningsbordet gör sig även fint vid en vägg i vardagsrummet. En del har en mer avskalad design andra har lådor och/eller hyllplan.

I denna kategori hittar du även sideboards. Sideboards är oftast lite lägre än övriga avlastningsbord och har plats för mer förvaring. Ett bra ställe att förvara tex finservisen, då det inte alltid finns plats i köket samt att inte används dagligen. En del av våra sideboards ingår i serier där matbord och vitrinskåp finns i likadan design - ett tips om du vill ha ett enhetligt intryck.

Barbord

Barbord är ett högre bord som man antingen kan stå eller sitta vid. Under menyn barstolar hittar du massor av fina barstolar att matcha ditt barbord med. I vårt sortiment finns det barstolar och matstolar i likadan design, om du vill ha både barbord och matbord i samma rum. Det skapar ett enhetligt och stilrent intryck.

Medan gästerna minglar innan maten kan det vara bra att erbjuda barhäng vid barbordet, det kan vara skönt att ha någonstans att sätta ner glaset. Barbordet kan även vara perfekt som matplats i det mindre köket, när det inte finns plats för ett större bord.

Skrivbord

Vi har skrivbord i enklare design, där det inte finns någon låda men även skrivbord med en eller flera lådor. Vill du sitta i soffan och arbeta är vårt laptopbord en bra idé, det underlättar och du slipper få ont i ryggen, för att du har suttit fel en längre stund.

Handla ditt bord hos oss på living.se

Vi har massor av bord i olika stilar, storlekar och material. Vi erbjuder fri frakt vid köp över 500kr och det finns möjlighet att köpa till inbärning om du behöver hjälp att få in det i ditt hus eller lägenhet.

Till ditt matbord har vi ett stort utbud av stolar i olika material och design. Även soffor till ditt soffbord hittar du hos oss på living.se.

Läs mer här, om hur du tar hand om dina möbler på bästa sätt.


Nytt från Living Home
Rowico Home

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr