Hallen

Hallen

Ordning och reda i hallen

I jakten på en funktionell och trevlig hall är rätt skoförvaring nyckeln. Vår informativa guide belyser olika skohyllor och skoskåp för att hjälpa dig hitta den perfekta lösningen. Dessutom har vi skapat fyra unika stilar för hallen, där vi delar med oss av inspiration om hur du smidigt kan blanda olika material och strukturer, allt med en sammanhållen röd tråd i inredningen. Så låt oss tillsammans omvandla din hall till en välorganiserad och stilig entré där funktion möter stil.

Skohylla vs skoskåp

Vi hjälper dig hitta rätt skoförvaring med informativ fakta om olika sorters skohyllor och skoskåp.

Fixa stilen - Hallen

Vi har tagit fram fyra olika stilar för hallen och bombaderar er med inspiration hur du kan mixa och kombinera olika material och strukturer, men med en röd tråd i inredningen. 

NYHET! Spring Rebels

NYHET! Malibu Spring Rebels, en ny färgpalett. Malibu serien är förvaring, på ett roligt och färgglatt sätt. En serie med en stor variation av byråer, sideboards och skåp i olika höjder och bredder. 

Mattguide

Vi erbjuder vägledning i den komplexa världen av mattor och förklarar olika begrepp såsom varp och lugghöjd. Dessutom ger vi råd om olika material och vilken typ av matta som är lämplig för olika rum.

Belysningsguide

Din guide till rätt belysning i hall och entrè. Med rätt antal ljuspunkter kan du skapa en inbjudande och välkomande hall. Läs mer om hur i vår belysningsguide.

Tillbaka till Tips och Guider

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr