Matplatsen

Matplats

Din guide till en funktionell matplats

När du väljer ditt matbord, tänk på både form och storlek. Det handlar om att skapa en harmonisk matplats där alla får plats och trivs. Oavsett om du föredrar runt, rektangulärt eller ovalt, finns det en stil för dig. Spana in vår guide till val av matbord och köksbord. Utforska även fyra unika stilar, från den nostalgiska retroeken till den rustika lantligheten, det enkla skandinaviska vitoljade och det naturligt vita köket.

Oavsett vilken stil eller vilket matbord du väljer, kom ihåg att det är det gemensamma skrattet, de goda samtalen och delade ögonblick som gör matplatsen till hjärtat av ditt hem. Så låt dina inredningsval vara en reflektion av din personliga smak och skapa en plats där minnen och smaker förenas i perfekt harmoni.

Guide matbord

Både form och storlek spelar in vid val av matbord samt hur många personer som får plats runt ett matbord, om det är runt, rektangulärt eller ovalt.

Matplats inspo

Matplats inspiration med fyra olika stilar; retro ek, rustikt och lantligt, skandinaviskt vitoljat och naturligt vit kök. 

En byrå till te

Ge ditt kök en extra touch av elegans och stil med en byrå. För alla te-entusiaster kan en byrå vara den perfekta förvaring av alla olika tesorter.

Storleksguide Matta

Både placeringen och storleken spelar in vid valet av matta. Vi hjälper dig hitta rätt storlek på mattan till sovrummet, vardagsrummet och till matgruppen.

Storleksguide Matta

Vi hjälper dig i mattdjungel och reder ut olika berepp som varp, lugghöjd med flera. Vi tipsar om olika material och vilken matta som passar i vilket rum.

Belysningsguide

I vår Belysningsguide diskuterar vi ämnen som ljuspunkter, allmänbelysning, funktionell belysning och stämningsbelysning, samt ger dig omfattande svar på alla dina frågor om belysning och olika ljuskällor.

 

Möbelvård

Trämöbler behöver omvårdnad för att hålla länge. I denna guide tar vi upp allmänna skötselråd samt hur du kan förlänga livslängden på dina möbler med rätt möbelvård.

Tillbaka till Tips och Guider

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr