Varumärken / Paddywax

Paddywax

Paddywax

Paddywax designar vackra och genomtänkta doftljus där återvinning är en central punkt i deras design. Deras behållare till ljusen kan återanvändas som burkar och har en tilltalande design. Att se doftljusen som mer än engångsartiklar och något som kan användas i lång tid framöver, långt efter att ljuset brunnit upp, är en viktigt del av det Nashville baserade företaget Paddywax.
När Paddywax skapar sina ljus började de med en historia, ett tema eller plats och med den utgångspunkten skapas designen till ljusets behållare. Deras kollektion av doftljus tillför värme och stämning och det finns en stark koppling mellan design och doft. 


Sortering:
Artiklar per sida:
3 artiklar
Paddywax Doftljus Kin Black Fig
-10%
SALE
Paddywax 247 kr
Med en underbar doft av fikon och rosor
Paddywax Doftljus Dickens
-10%
SALE
Paddywax 247 kr
Ett doftljus med inspiration från Charles Dickens
Paddywax Doftljus Shakespeare
-10%
SALE
Paddywax 247 kr
3 artiklar

Företaget Paddywax

Hållbarhet och vilket arv vi lämnar över till nästa generation är en centralpunkt i Paddywax arbete för miljön. De använder gärna återvunnet glas, samt kan deras behållare återanvändas efter ljuset brunnit upp. Designen är tilltalande och det är en självklarhet att man vill återanvända behållaren.

Paddywax samarbetar med flera organisationer för att hjälpa till att ge tillbaka samt har de installerat solpaneler och elektriska laddstationer på deras huvudkontor i Nashville, Tennessee. Företaget grundas 1996 och säljer idag deras produkter världen över.


Rowico Home
Nytt från Living Home

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr