Varumärken / Umage

Umage

Umage

Umage är ett danskt designföretag för möbler och belysning, ett företag som är villiga att gå den där extra milen för att ge dig en fantastisk upplevelse. Vilket de även trycker på i deras namn, Umage. Att göra något umage är att anstränga sig det där lilla extra för att ge någon, i detta fallet kunden, en extra bra upplevelse.

Umage skapar möbler och belysning i högsta kvalitet, prisvänliga och som är skapade med omtanke för miljön. Naturen är även en stor inspirationskälla och kan hittas i allt från formgivning, färger och material till funktionalitet. Hos oss på Living Furniture hittar du hela Umage’s utbud av funktionella möbler, underbara Umage lampor, lampskärmar och tillbehör. Spana gärna in lampserien Asteria och förvaringsmöbler i serien Audacious.


19 artiklar
Artiklar per sida:
Umage Taklampa Asteria Stål
Umage 3 495 kr
Stilren taklampa i slimmad design
Umage Taklampa Asteria Mini Mässing
Umage 2 495 kr
Tidlös taklampa i elegant minimalistisk design
Umage Bordslampa Asteria
Umage 3 295 kr
Elegant bordslampa med USB-port för laddning av din telefon
Umage Golvlampa Asteria
Umage 5 695 kr
Funktionell och tidlös golvlampa minimalistik design.
Umage Taklampa Chimes Cluster 3
Umage 2 395 kr
Skapa en mysig atmosfär med Chimes Cluster
Umage Taklampa Asteria Mässing
Umage 3 495 kr
Snygg och dekorativ lampa för alla slags rum och stilar
Umage Lampskärm Silvia
Umage 995 kr
Stilren lampa som ger ett vackert och mjukt sken
Umage Lampskräm Silvia Mini
Umage från 645 kr
Vill du ha en stilren kökslampa med ett skönt sken så är Silvia mini perfekt
Umage Fjäderlampa Eos Mini
Umage 995 kr
Stämningshöjare i vilket rum den än placeras
Umage Fjäderlampa Eos Large
Umage 2 995 kr
EOS Large är en designfavorit som ger ett fantastiskt ljus och sprider en värme
Umage Fjäderlampa Eos Xl
Umage 4 495 kr
EOS X-large skapar ett magnifikt ljus och är ett blickfång utöver det vanliga.
Umage Taklampa Clava
Umage 2 195 kr
CLAVA är en designfavorit som passar alla slags rum.
Umage Taklampa Clava Dine
Umage 2 995 kr
Retroinspirerad lampa med stor öppning undertill för mycket ljusutsläpp
Umage Lampstativ Tripod Bord
Umage från 645 kr
Lampstativ Tripod Bord med tre ben och passar till de flesta lampor från Umage
Umage Ljuskälla Idea Led-Lampa 6W E27
Umage 199 kr
Snyggt designad LED-lampa som flirtar med Thomas Edisons orginallampa.
Umage Sladdset Rosette
Umage 329 kr
ROSETTE är ett stilrent, klassiskt sladdset med sockel
Umage Lampskärm Aluvia
Umage 3 895 kr
Rummets pärla med sitt magiska ljus och dynamiska design
Umage Golvstativ Santé
Umage 1 795 kr
Föreställ dig en taklampa - fast upp och ner!
Umage Sladdset, E27, 60W
Umage 145 kr
Sladduppsättning kompatibel med samtliga lampor från Umage
19 artiklar

Dansk design

Umage tar dansk design vidare. Sedan starten 2008 har de både växt och expanderat. Idag finns Umage i över 2000 butiker i 40 länder runt om i världen. Umage kombinerar estetiken, enkelheten och funktionaliteten och tillför genomtänkt hantverk och omtanke om miljön. Resultatet? Utsökt design med hållbarhet. Alla Umage lampor levereras i platta, små och snygga kartonger vilket minimerar utsläpp av växthusgaser på vår planet och tar därmed miljömässig hänsyn. I Umages jakt på skönhet och hållbarhet, söker de harmoni och det distinkta i det nordiska landskapet. Designen är djupt rotad i mångfalden av det urbana landskapet och den natur som omger det pulserande Köpenhamn. 

Umage hette tidigare Vita Copenhagen.

Umage är ett varumärke som förkroppsligar en harmonisk fusion av skandinavisk design och innovativ funktionalitet. Med ett engagemang för att skapa möbler och belysning som inte bara är estetiskt tilltalande utan också berikar användarens livsstil, har Umage etablerat sig som en föregångare inom modern inredning.

Några av våra favoriter från Umage

Bordslampan Asteria Move är en lysande illustration av Umages strävan efter att förena form och funktion. Med sitt eleganta, minimalistiska utseende ger Asteria Move en subtil touch av lyx till varje rum. Den imponerande kombinationen av design och det varma LED-ljuset skapar en atmosfär som kan anpassas efter varje ögonblick och stämning. I Asteria serien hittar vi även en bordslampa, golvlampa, takpendel och plafond.

Audacious skåpet, en annan pärla från Umages kollektion, tar funktion och design till nya höjder. Skåpets djärva och moderna utseende smälter sömlöst samman med olika inredningsstilar. Det distinkta asymmetriska mönstret på dörrarna ger skåpet en konstnärlig kant samtidigt som det erbjuder praktisk förvaring. Audacious är inte bara ett möbelstycke; det är en manifestation av Umages strävan efter att erbjuda möbler som är lika innovativa som de är vackra.

Fåtöljen A Conversation Piece är lika charmig som dess namn antyder. Med en design som inbjuder till avslappnade samtal och reflektion, blir denna fåtölj snabbt en central punkt i varje rum. Den mjuka och bekväma sittytan kombinerad med de eleganta träbenen skapar en perfekt balans mellan komfort och stil. A Conversation Piece finns som fåtölj med hög rygg och låg rygg. Fåtölj The Reader är ett ytterligare ett exempel på hur Umage kombinerar design med komfort.

Umage har framgångsrikt skapat en kollektion av produkter som inte bara uppfyller användarnas behov utan också inspirerar och förbättrar deras levnadssätt. Genom att kombinera skandinavisk design med innovativa funktioner har Umage blivit synonymt med modernitet, komfort och stil. Med produkter som Umage lampa Asteria, skåp Audacious och fåtölj A Conversation Piece har Umage skapat en unik varumärkesidentitet som sträcker sig bortom bara möbler och belysning, det är en livsstil. 


Lagerrensning
Mattor 20%

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr