Belysning

Belysning & lampor till alla rum och hem

Belysning

Belysning och lampor är en viktig del i ett hem och ska inte bara lysa upp rummet utan även fungera som en inredningsdetalj och skapa trevlig stämning. Med rätt belysning och lampor kan du lätt förändra stämningen och känslan i ett rum. Hos oss på Living Furniture hittar du belysning för alla ändamål och vi erbjuder ett brett utbud av lampor - allt från bordslampor, taklampor, vägglampor, fönsterlampor till passande ljuskällor. Vi erbjuder lampor i olika prisläge och från kända leverantörer som By Rydens, DFTP, Nordlux, Mr. Maria m.fl.


Brett utbud av belysning

Vi erbjuder ett stort utbud av belysningsalternativ och har lampor till hall, kök, sovrum och vardagsrum. Matcha din lampa med övrig inredning i ditt hus eller lägenhet. Vi har lampor i flera olika färger, från de klassiker vita, gråa och svarta lamporna till naturtrogna lampor i trä men vi har även mer färgglada lampor i färger som rött, gult, grönt, blått med flera. Lampor i metall, som till exempel mässing, krom och koppar eller guld och silverfärgade lampor är något du även hittar i vårt stora utbud av belysning till hemmet.

Lampan är en viktig del för vår trivsel, speciellt under vintermånaderna här i Sverige. Då är behovet av ljus som störst. Under vintertiden hittar du även en hel del julbelysning som adventsljusstakar i vårt sortiment. Tänk igenom ditt val av belysning i ett rum noga, då det är viktigt för vår trivsel och ork. Olika ljuskällor i ett rum ger liv åt helheten och en genomtänkt belysning hjälper dig till en lyckad inredning.

Olika rum kräver olika sorters belysning i tex sovrummet vill man gärna ha bra belysning vid sängen för att kunna läsa en bra bok, tidningen eller hitta mobilen i mörkret. Även taklampan i sovrummet bör ha god belysning, så man ser vad man sätter på sig. En lampa med dimmer är en god idé i sovrummet för att få både god belysning och mysbelysning. Ta hjälp av vår Belysningsguide för att hitta rätt ljuskälla till din lampa.

Lampor och belysning från kända leverantörer

Hitta din nya lampa här hos oss på Living.

By Rydéns är ett svensk familjen företag som idag säljer lampor över hela världen både till hem och offentliga miljöer. Deras lampor är moderna lampor med skandinavisk touch.

Umage är ett danskt företag som grundades 2008 och idag har flera butiker runt om i välden. Umage kombinerar estetik, enkelhet och funktionalitet i deras design av lampor och belysning och har ett starkt miljötänk i allt från design och förpackningar till logistik, lagring och transport.

PR Home erbjuder ett stort utbud av modern belysning till hella hemma, inklusive badrum.

DFTP, Design for the People, är ett innovativt danskt varumärke där funktion, pris och estetik går hand i hand.

Köp lampor och belysning online

Handla din nya lampa enkelt och säkert på Living.se. Vi erbjuder säker kortbetalning med VISA och MasterCard i samarbete med SveaWebPay samt fakturabetalning och delbetalning, detta också via Svea. I vår butik i Malmö kan du välja mellan att betala med kort (Visa och Mastercard), kontant eller att finansiera ditt köpa via Santander Consumerbank.

Vi skickar köp av lampor och belysning över 500kr med fri frakt. Vi erbjuder samma villkor, priser och erbjudande i butik som online.

Har du frågor eller funderingar om lampor och belysning tveka inte att höra av dig till oss via telefon eller mail så hjälper vi dig med glädje. Du kan också läsa mer om belysning här och vilken ljuskälla du ska välja till din nya lampa.


Nytt från Living Home
Rowico Home

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr