Umage fåtölj

Under hela december månad har vi ett oslagbart erbjudande för dig som älskar komfort och stil – när du köper Umages exklusiva fåtölj The Reader eller A Conversation Piece Tall, får du en lyxig fotpall på köpet!  Med vår "Fotpall på köpet"-kampanj blir det enkelt att skapa ditt drömhem. Oavsett om du föredrar The Reader eller A Conversation Piece Tall, kommer den tillhörande fotpallen ge din vardagsrumsmiljö en extra touch av lyx och komfort. Gör dig redo att svepas bort av avslappning och stil!

Passa på att förnya din inredning och skäm bort dig själv eller någon du tycker om med detta exklusiva erbjudande. Erbjudandet gäller endast under december månad, så tveka inte – förgyll ditt hem och din vardag med en perfekt matchad fåtölj och fotpall!

Fåtölj The Reader

Njut av oöverträfflig komfort och tidlös design med Umages exklusiva fåtölj, The Reader. Den är skapad för att ge dig den perfekta platsen att slappna av och förlora dig själv i en bra bok eller en avkopplande stund. Nu, under december, får du inte bara denna eleganta fåtölj, utan också en matchande fotpall för att göra din upplevelse ännu mer komplett.

Fåtölj The Reader

En fåtölj som omsluter dig i komfort och stil

Välkommen till en värld av överlägsen komfort och sofistikerad design med Umage's The Reader – en fåtölj som inte bara erbjuder en plats att sitta, utan en upplevelse att omfamna. Den unika designen, tillsammans med den omslutande känslan, gör varje stund till en ren njutning.

Designad för ditt välbehag

Den höga komfortnivån gör det svårt att lämna fåtöljen, och du kommer snabbt att uppskatta dess  design som omsluter dig. Oavsett om du slappnar av med en bok eller tar en välbehövlig tupplur, är The Reader den perfekta platsen att vara.

Stomme i ek

Fåtöljen är inte bara en fröjd för dina sinnen, den är också ett konstverk för ditt hem. Välj mellan tre vackra alternativ för själva stommen: ek, mörk ek eller svart ek. Varje träval ger The Reader en unik karaktär och möjliggör anpassning till din personliga inredningsstil.

Tyg i Horizon eller Gosigt Teddy Tyg

Sätt din personliga prägel på The Reader genom att välja tyg från Umages exklusiva utbud. Horizon, tillverkat av 100% återvunnen polyester, erbjuder fyra färger som kompletterar din smak och inredning. Alternativt kan du välja det gosiga teddytyget i vitt eller brunt för en extra touch av lyx och värme.

Umage The Reader Teddy fåtölj
Umage The Reader fåtölj
Sidovy på fåtölj the Reader
The Reader baksidan

The Reader

Umage Fåtölj The Reader Teddy
Umage 20 995 kr
En fåtölj vars unika design omsluter dig - Få fotpall på köpet!
Umage Fåtölj The Reader
Umage 19 995 kr
Fåtöljen med plats för skydd och reflektion - Få fotpall på köpet!

fotpall

Umage Fotpall The Reader
Umage 6 995 kr
Pall med fokus på trädetaljerna
Umage Fotpall The Reader Teddy
Umage 7 495 kr
Fotpall som kombinerar stil, komfort och funktionalitet på ett enastående sätt

Fotpall på köpet för fulländad avkoppling

Som en extra gåva till dig, kommer du under hela december att få en matchande fotpall på köpet när du investerar i The Reader. Fullända din avkoppling och ge ditt hem den eleganta touchen det förtjänar med denna oslagbara kombination.

Fotpallen är skapad för att vara den perfekta följeslagaren till din The Reader fåtölj. Den delar inte bara samma eleganta design och kvalitet utan ger dig också möjligheten att sträcka ut benen och ge extra stöd åt dina fötter. Det är det harmoniska samspel mellan design och funktionalitet som gör denna kombination till en ovärderlig tillägg till ditt hem.

A Conversation Piece Tall

A Conversation Piece Tall & Low

För de som söker något unikt och modernt är A Conversation Piece Tall den idealiska valet. Med sitt höga ryggstöd och stilrena design blir den snabbt samtalsämnet i varje rum. Och nu, som ett extra incitament att förbättra din vardag, får du en gratis fotpall när du investerar i denna imponerande fåtölj under december månad. Här på bild tillsammans med sin lillebror, A Conversation Piece.

Upptäck Elegans och Komfort med ACP Tall

Ta plats och omfamna unikheten med A Conversation Piece Tall, en mästerverk från Umage som transcenderar det vanliga till det extraordinära. Denna fåtölj är inte bara en möbel, den är en konversationsstarteare, en plats där design och komfort smälter samman för att skapa en upplevelse utöver det förväntade.

A Conversation Piece Tall är skapad med design i åtanke. Stommen finns i tre alternativ: djupt mörk ek, sofistikerad svart ek och naturlig ek. Varje val utstrålar karaktär och elegans, vilket gör det möjligt för dig att anpassa fåtöljen efter din personliga stil och inredning.

Fåtölj med hög komfort

Sittkomforten är i en klass för sig. Den rymliga sitsen och det höga ryggstödet skapar en känsla av lyxig avkoppling. Fåtölj med hög rygg ger en bra avslappning för både rygg och huvud. Här vilar ditt huvud bekvämt, och varje stund blir en njutning. Loungestol A Conversation Piece Tall är inte bara en möbel, det är en oas av lugn och avslappning. 

Klädseln är lika innovativ som själva designen. Det tåliga tyget Horizon, tillverkat av 100% återvunnen polyester, inte bara lyfter fram hållbarhet utan ger också en modern och sofistikerad touch. Välj bland fyra färger för att skräddarsy din fåtölj till perfektion. Alternativt erbjuds två färger i det mjuka teddytyget – en varm vit och en lugnande brun – för dem som söker en extra touch av lyx.

Den unikt designade stommen kommer i tre olika träval, ek, mörk ek och svart ek. Kombinera fritt stomme och tyg efter dina egna personliga preferenser.

Fåtölj A Conversation Piece Tall Teddy

A conversation Piece Tall

Umage Loungestol A Conversation Piece Tall Svart Ek Tedd
Umage 21 995 kr
Skön loungefåtölj i bra kvalité - Få fotpall på köpet!
Umage Loungestol A Conversation Piece Tall Ek Teddy
Umage 21 995 kr
Loungefåtölj med rymlig sits och högt ryggstöd - Få fotpall på köpet!
Umage Fåtölj A Conversation Piece Tall
Umage 20 995 kr
Läcker stol med stomme i mörk-, svart- eller ek - Få fotpall på köpet!
Umage Loungestol A Conversation Piece Tall Mörk Ek Teddy
Umage 21 995 kr
Bekväm fåtölj i läcker design - Få fotpall på köpet!

Matchade fotpall

Matcha din fåtölj med en fotpall i samma stil och tyg, och skapa en fulländad harmoni i ditt hem. Den noggrant avvägda kombinationen av design, material och färgalternativ gör detta till ett konstverk som inte bara kompletterar ditt hem utan också lyfter det till nya höjder av stil och elegans.

Loungechair A Conversation Piece Tall från Umage är en investering i stil, komfort och konversation. Upplev skillnaden av en fåtölj som är skapad för att sticka ut, för att vara en del av samtalet och för att erbjuda en unik sittupplevelse. Unna dig själv det bästa och skapa ett utrymme där varje ögonblick blir en konstnärlig upplevelse.

Utforska A Conversation Piece Tall från Umage idag och låt dig svepas bort av en värld av komfort och stil. Upplev skillnaden med en fåtölj som inte bara är skön att sitta i utan också en designikon som lyfter ditt hem till nya höjder. Gärna i kombination med fotpallen.

Umage Fotpall A Conversation Piece Mörk Ek Teddy
Umage 8 495 kr
Kompletment till Loungestol A Conversation Piece
Umage Fotpall A Conversation Piece Svart Ek Teddy
Umage 8 495 kr
Skön följeslagare till loungestol A Conversation Piece

Gör ditt hem unikt och personligt

Att investera i fåtölj The Reader eller A Conversation Piece Tall och få en fotpall på köpet ger dig inte bara en plats att sitta – det ger dig möjligheten att skapa ett hem som är unikt och personligt. Genom att ta del av detta erbjudande sätter du din personliga prägel på ditt utrymme och skapar en atmosfär av välbehag och stil.

Kom ihåg att detta exklusiva erbjudande endast gäller under december månad. Så, missa inte chansen att förvandla ditt vardagsrum till en plats av lyx och avkoppling med fåtöljer från Umage. Upptäck hur denna dynamiska duo kan förändra ditt hem till det ultimata fristaden för avkoppling och stil. 

Mer från Umage...

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr