Varumärken / Cocoon Fires

Cocoon Fires

Cocoon Fires

Cocoon Fires, en ledande tillverkare av bioeldstäder, som förenar elegant design och innovativ teknik för att erbjuda hållbar och miljövänlig värme till ditt hem. Dessa etanolkaminer kräver ingen skorsten, drivs med ren bioetanol och ger obegränsade installationsmöjligheter. Arkitekter och inredningsdesigners över hela världen har omfamnat Cocoon Fires bioetanol eldstäder, som skapar en mysig och miljövänlig atmosfär utan behov av traditionella ventilationssystem.


Sortering:
Artiklar per sida:
5 artiklar
Cocoon Fires Förlängningsstång Aeris
Cocoon Fires från 2 795 kr
Förlängsningsstånf till Cocoon Fires Aeris
Cocoon Fires Etanolkamin Aeris
Cocoon Fires från 30 995 kr
Lyxig eldstad som förenar funktionalitet och design
Cocoon Fires Etanolkamin Pedestal
Cocoon Fires från 30 995 kr
Flyttbar, snygg och imponerande bioetanolkamin
Cocoon Fires Etanolkamin Terra
Cocoon Fires från 29 995 kr
Fristående etanolkamin i vacker design
Cocoon Fires Etanolkamin Vellum Vägg
Cocoon Fires från 25 495 kr
Etanolkamin för väggmontering
5 artiklar

Cocoon Fires har etablerat sig som en av branschens främsta producenter av innovativa bioeldstäder. Deras dedikation till stilren design och banbrytande teknik gör det möjligt för dig att skapa en atmosfär av mys och värme i ditt hem, samtidigt som du agerar hållbart och miljövänligt. Den moderna designen står den latinamerikanska designern Federico Otero för.

Bioeldstäder utgör en populär och klimatsmart alternativ till traditionella eldstäder. En av dess mest framträdande fördelar är att de inte kräver skorsten eller ger upphov till rök. Detta öppnar upp möjligheten att placera dem var som helst i ditt hem, helt utan bekymmer om krånglig installation eller behovet av ventilation.

Eldstäder med bioetanol

Cocoon Fires har framgångsrikt bevarat de tidlösa egenskaperna som gör bioeldstäder så unika. Deras kaminer använder bioetanol, en förnybar energikälla i flytande form. Denna bränsletyp genererar en levande, luktfri och ren låga, helt fri från farliga rökutsläpp, aska eller sot. Resultatet är äkta värme och stämning utan de traditionella eldstädernas bekymmer. Deras elstäder producerar nästan obefintliga nivåer av CO2, jämförbart med ett enkelt ljus. Bioetanolen hämtas från växter som majs, vete, korn och sockerrör, och dess användning stärker din ståndpunkt som en medveten och miljövänlig konsument.

Vad innebär skorstensfri eldstad?

Skorstensfria eldstäder har revolutionerat sättet vi tänker på och upplever öppen eld. Dessa moderna innovationer erbjuder en praktisk och miljövänlig lösning för att skapa en mysig och atmosfärisk eld i våra hem. Medan traditionella öppna spisar kräver en skorsten och kan vara både kostsamma och krävande i underhåll, ger skorstensfria eldstäder en flexibel och bekväm alternativ.

En av de mest framträdande fördelarna med skorstensfria eldstäder är deras enkelhet när det gäller installation. Dessa enheter är självständiga och kräver inte en påkostad ombyggnad av ditt hem för att fungera. Och med avsaknaden av en skorsten, elimineras de potentiella problemen med sot, brandrisk och värmeförlust.

Deras enkelhet i installation och användning, energieffektivitet och miljövänliga egenskaper gör dem till en attraktiv möjlighet för alla som längtar efter en öppen eld utan besväret med en skorsten.

Även Cocoons eldstäder är skorstensfria och är inte i behov av rökkanaler. Detta öppnar upp en värld av möjligheter för arkitekter, designers och hemrenoverare runt om i världen. Bioetanoleldstäderna har blivit ett val för att uppnå traditionell charm, minimalistisk modernitet och en lyxig atmosfär i hemmet, allt medan man värnar om miljön.


House Nordic 20%
Fatboy Edison the Mini

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr