Varumärken / Wikholm Form

Wikholm Form

Wikholm Form

Wikholm Form erbjuder ett varierat utbud av möbler och inredning i jordnära kulörer. Medvetna design val, återvunnit och naturliga material som åldras vackert med tiden är grunden i Interior by Wikholm Form. Hos oss på Living hittar du ett noga utvalt sortiment av matbord, stolar, loungefåtöljer, soffbord och vackra textiler som kuddfodral, plädar och badhanddukar. Några populära serie från Wikholm är Porto, Saku och York.

Wilholm Form är inget varumärke vi för längre, men du hittar liknande produkter under We Do Wood och Ekta Living.


Filtrera Visa
Sortering:
0 artiklar
Artiklar per sida:

Ditt urval matchade inte några artiklar!

0 artiklar

The Interior by Wikholm Form

Wikholm Form grundades 1937 och är ett svenskt företag som idag levererar produkter till blomsterfackhandel och inredningsbutiker i Skandinavien. Wikholm har idag över 4000 butiker som kunder. De erbjuder ett heltäckande sortiment av produkter, allt från dekorationer till möbler för inomhus- och utomhusbruk.

Wikholm designar och utvecklar mycket själva men även externa designers har skapat produkter under varumärket Wikholm Form. Tillverkning sker med övervägande del i Asien. Wikholm innehar en FLEGT-licensen, vilket innebär att deras produkter som importeras till EU kommer från laglig avverkning av skog. En FLEGT-licensen är ett dokument som bekräftar detta. Tex Wikholms populära serie Porto har en stomme i teak där all teak kommer från just laglig avverkning av skog. Ekologiskt tänkande är även en viktig del vid produktionen av Wikholms möbler. 

Köp Wikholm Form möbler på Living

Ta gärna en närmare titt på några av våra favoritter: Loungefåtölj Porto och Karmstol York. Hittar du inte din favorit här kan vi även rekommender att besöka Brdr. Krügers sortiment. Brdr. Krüger har också en förkärlek till trä och de jordnära kulörerna.

Wikholms kollektion innefattar möbler och inredning i jordiga toner, en harmonisk och rofylld kollektion där vi kommer nära naturen. Living.se har ett noga utvalt utbud av möbler från Wikholm Form. Vi erbjuder fri frakt på alla köp över 500kr. Inga dolda kostnader tillkommer.


Lagerrensning
Mattor 20%

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Fri frakt vid köp över 500kr